Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen testalkat jön be inkább?
Nekem csak magas, 1,80-on felüli ffiak tetszenek, közepesen erős testalkattal. egy kis pocak nem hátrány, sőt az még tetszik is. taszítanak továbbá az olyan ffiak, akik annyira izmosak, hogy a fejük szinte egybe van a nyakukkal. az alacsony, tömzsi abszolút nem az esetem. túl girnyó se lehet egy ffi.
a selyemfiúkon meg nevetni szoktam. ez azt hiszem mindent elárul, ami a róluk való véleményemet illeti.
Hat nekem 5 pasim volt eddig,de mindegyik maskepp nezett ki.Volt kigyurt alkatu, volt pockos es volt sovany is.Az attol fugg, hogy mivel tud megfogni az illeto.A mostani se nem sovany se nem kover,van egy kis izma.Turheto kategoriaba tartozik.Nekem O a mindenem.
A selyemfiukrol nem is irok,mert toluk elhanyom magam.
széles váll, célszerű izomzat. tehát nem kockahasra gondolok, hanem erős karokra, nagy hátra. vékony derék, formás fenék, erős combok. és ehhez legyen magas is, mert viccesen néz ki ha kicsi de széles.
én a pocakot nem díjazom, de a totál lapos has meg megint túlzás
Nos... Valahol 2. meg a 3. kategória között van az én ideálom :) Nem tömzsi, hanem inkább vékony, de izmos, csak nem az a bodybuilding, akink szétrepednek a szálkái. A kockahas nagyon jó, meg a vékony, de izmos karok; magasságra nekem a 170-180 cm magasak jönnek be (én alacsony vagyok, cs azért). De egyszerűbb, ha inkább linkelek képet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!