Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na mizu? : D Van itt még valaki?
Ettő' tényleg lehet terhes?
Voltam nemrég egy disznóvágáson, de olyanon ami elég nagy méretű volt, tehát elötte rendeztünk össznépi malacfuttatást, meg aki akarta meg is rakhatta a malacokat.
Szal elég nagy volumenű disznóvágás volt ez tele paraszttal. Nem is nagyon találtam a helyem egy ideig -városi gyerek vagyok. a groundon nőttem fel, nem is értem nagyon ezeke tóth vicceket meg nem is nagyon érdekelnek. Apám szerint amúgy is egy debil vagyok, meg mindenkinek úgy is mutat be, szal inkább otthagytam őket a p*csába. Épp a karámok között mászkáltam amikor az egyik malac megszólított.
Aszondja nekem a malac, hogy mentsem meg nem akarja h megtosszák. Mondom neki malac én nem hiszem el, hogy ezt te mondod. Városi gyerek vagyok nem szoktam meg, hogy malacok beszélnek. Erre aszondja, hogy ő egy csuda malac. Na mondom így má minnyá más! hiszen magorok ősei is valami csudamalacot kergettek és tosztak meg keményen a honfoglalóban. Szal mondom jóvan hiszek neked malac, de mit csináljak. Mondta szabadíjam ki, ne hagyjam, hogy levágják.
Ígyhát fogtam elvezettem őt egy rejtett helyre amerre járok haza mindig . Mikor visszaértem mindenki nagyon dühös volt, hogy megszökött az egyik koca. Mondtam nekik, hogy mire ez a nagy izgalom. Ők meg elmesélték, hogy ezek elvileg olyan kocák amelyek képesek megtoszni az embert. Mondom nekik, hogy az elég para -de persze nem árultam el, hogy van közöm dzsenifer eltűnéséhez (merh ígyen hívták a malacot)-. Eltelt ez a nap, eltelt lassan a hét is, és én minden egyes nap
minden este hazafelé a suliból beköszöntem dzsenihez és mi úgy elvoltunk mint borsó meg a héja. Mindig vittem neki ennivalót, és ő is nagyon örült a szeretetnek. Eltelt vagy fél év, és egyik este eléggé késésben voltam hazafelé menet, de hűen szokásomhoz most is benéztem dzseniferhez. Ő viszont nem volt sehol. Szólíntgattam, de csak nem jött elő, épp indultam volna haza, amikor emgjelent tőlem kb 10 méterre. Két lábon járt pénisze állt. Próbáltam menekülni, de nagyon gyorsan megtoszott szinte észre se vettem. Azóta nagyon fáj a kukim
olyan mintha meglenne töredezve és folyamatosan vérzik is, ezért pelenkát kell viselnem. Egyébként malaccal összevesztem, de nagyon. Merh ő aszondja fizetnem kell majd a gyerektartást, mondom neki milyen gyerektartást? aszondja csináltam belé 8 malacot. Mondom neki dzsenifer a krv anyad! Ha megadnal vagy csaje? Mondom neki elpusztítalak dzsenifer! De erre csak nem reagál, meg csak úgy röfög ottan. Egyébként alig élveztem bele szerintem, mer igyekeztem kikapni a farkam belőle, de... most komolyan mennyi az esélye annak, hogy ettől terhes legyen?
Nem akarok gyereket!
16/F Romano
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!