Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Írjátok le hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Írjátok le hogy százalékban hogy mit mennire szerettek egy fiúban: -személyiség -test -arc -péniszméret?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 01:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Személyiség: 80%

Arc: 10%

Test: 10%

Péniszméret: nem lényeg.

17/L

2011. aug. 4. 07:42
 12/16 anonim ***** válasza:
A személyiség 0% minden lánynál, eszerint átszámítva értendők az eddigi válaszok.
2011. aug. 4. 08:19
 13/16 k4lm0p1r1n ***** válasza:

utolsó LÁNY én kíváncsi lennék rád... amúgy eddigi tapasztalataim szerint, az arc fontos szerepet játszik az első benyomás miatt, egy lány gyorsan eldönti hogy megéri-e vagy sem. a személyiséggel kapcsolatos részhez csak az arcod miatt kerülhetsz el. a test pedig dugásnál kerül elő, ha minden igaz akkor addigra már annyira izgatott vagy "szeret" hogy ne a tested illetve a farkad miatt jussatok el oda...

amúgy srácok. próbáljátok ki. álló farokkal sétáljatok az utcán. a normális csajok úgyis a szemeteket fogják nézni... tapasztalat :)

2011. aug. 4. 08:35
 14/16 anonim ***** válasza:

személyiség: 50%

test: 20%

arc: 30%

péniszméret:nem lényeges. tudja használni..

2011. aug. 4. 09:31
 15/16 anonim ***** válasza:

Személyiség:79%

Test:5%

Arc(pontosabban szem):16%

Péniszméret:szarok rá

2011. aug. 24. 13:34
 16/16 anonim ***** válasza:
13/15 van szerepe az arcnak,szemnek, meg valakinél a stílusnak, de én mégis csak egy elsődleges beszélgetés után döntöttem el, hogy akarok-e az illetővel randizni mindezek mellett. Az fogott meg, hogy nagyon figylet rám, mikor beszéltem hozzá, úgy éreztem bátran beszélhetek magamról (és ilyet nem mindenkinél érzek) és kiderült hogy hasonló zenét szeretünk, meg hogy dobol. Ezek után döntöttem úgy hogy én még biztosan beszélni akarok ezzel a sráccal. Később kiderült az is, hogy nem fél megmutatni önmagát. Nincs az a kezdeti visszafogottság, nincsenek kínos csendek. Engem ez fogott meg. ettől még természetesen imádom a mosolyát, a szemét, és imádom a haját birizgálni, szóval vannak külsőségek. de a személyiség varázsa elég sokat számít.
2014. jún. 17. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!