Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen alakú nők tetszenek? LÉgyszi linkeljetek képet!
Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 15:49
13/23 Hailey13 válasza:
a lenti kép:D nekem is hasonló alakom van:D
de szerintem a kicsit husisabb is oké:)
csak a nőies formák maradjanak meg:D
15/23 anonim válasza:
16/23 Bogaro válasza:
Nekem pont a Barátnőm alakú lányok tetszenek :) Arányos testalkat, de azért husis, hogy lehessen rajta mit fogni, és jól meg lehessen ölelni, ne törjön ketté a karjaimban :)
20/23 anonim válasza:
hát, nekem nincsenek extra nagy igényeim,de ha már egyszer, akkor ilyen is lehet a csaj:
kepfeltoltes.hu/view/111226/zuhany_www.kepfeltoltes.hu_.png
egy filmből van.semmivel nem szebb az átlagos csajnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!