Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezt nem hiszem el! Egy átlagos srác már labdába sem rúghat nálatok?
Az alábbi kérdésre adott válaszokon nagyon kiakadtam, mert a belinkelt képre elég "csöpögős" válaszok érkeztek. Akkor a belső már nem is érdekel senkit? Én gyúrás helyett nyelveket, zenét tanulok. Az már nem is érdekes? Soha nem lesz barátnőm? Csak az ilyenekre buktok?
www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek__2043545-lanyok-ez-a-pocak-belefer-vagy-mar-a-gaz-kategoria-kep
még jó, h érdekes fotósnak lenni! :D
amúgy portfóliókat fotózok lányoknak/ról, fehérnemű katalógusnak, meg persze most a koncertfotózás jön be nagyon. nem semmi munka néhány napon keresztül egész nap tartani a gépet, meg is erősödött tőle a karom, ha már témánál vagyunk. :D
Na, ez az animációs nem hülyeség és oktatják is pár helyen, szerintem próbáld meg, érdemes. A gyerekeket? Szeretem őket nagyon, és nagyon édesek tudnak lenni, bár múltkor egy kislány fél órán át azt kiabálta a játszón, h: -Én vagyok Karcsi! és az nagyonnnem volt vicces. :D
De ettől eltekintve szeretem őket, és általában ők is engem, talán mert látják, h én is egy nagy gyerek vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!