Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mér van az hogy, ha egy csaj smárol több fiuval egy bulin akkor mekkora K. va, de ha a fiu smárol több csajjal akkor meg mekkora tag?
Elmagyarázom. a csaj a zár.a fiú a kulcs
kebzelj el egz olyan zárat a mit minden kulcs ki tud nyitni.az egy szar zár.
most képzelj el egy olyan kulcsot ami minden zárat ki tud nyitni. az egy jó kulcs nem?
Mér van az hogy, ha egy csaj NEM smárol több fiuval egy bulin akkor mekkora kincs és erkölcsös, de ha a fiu NEM smárol több csajjal akkor meg mekkora lúzer?
Nektek erről mi a véleményetek?
(A helyesírási hibákat direkt benne hagytam :P)
Ez mondjuk elgondolkodtató.
Én mondjuk nem ítélem el azt se ha egy csaj több valakivel van meg ha a fiu is.De akkor ne tegyenek köztük külömbséget.
mert az emberekben benne vannak bizonyos sztereotípiák szexuális téren.
pl.: ha egy lány több fiúval kever az egy erkölcstelen k*va (igen kicsit túloztam)
ha egy fiú jól néz ki, jól öltözik és ügyel a külsejére, akkor homokos
ha egy fiú egyszerre több lánnyal kavar milyen macsó
ha egy fiú rosszfiú, akkor szenvedélyes
ha egy lány nem iszik alkoholt a szülők szemében egy kincs a társaság szemében egy gátlásos és zárkózott unalmas ember...
stb... és még millió hasonló sztereotípia van. szexualitás vagy szociológiai szempontból... amik egy marha nagy sablon, de ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!