Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom nagyon hülyén hangzik, de akarhat valamit?
Szóval az van, hogy van egy lány, osztálytársam (8.ba megyünk most) és nem tudom hogy teccek-e neki.
Facebookon nagyon sok hozzászolásomat lájkolja, meg minden.
Jó igen így meg úgy...tudom én is ezt mondanám.
De ő amúgy eddig nem volt ez a "lájkolgatos".
+ Nem az a tinip*csa, aki nyalóka SZ*POS képeket kirakna fészbukra, meg ilyenek.
Unatkozik, vagy lehet hogy tetszem neki?
Női agy szóval nem értek hozzá :S
Lehet les z pár hülye hozzászolás, de azért remélem hogy komolyan veszitek amit írok. :)
nem tudom, legyél f*sza gyerek és támadd le:DDD
mármint csak képletesen.:D
én egyszerűen azt "lájkolom" ami tetszik. és lehet öntudatlan nem is arra figyel hogy kié, egyszerűen csak tetszik neki a hozzászólás. és ez szinte mégjobb:)
hívd el valahová!
vagyis, azt nem írtad hogy nekem bejön-e:D
XD kösz
Öööö...Bejön, de változóan jönnek be csajok, (szerencsére) már nincs olyan hogy kiszemelek egy nagyon jó csajt és az kell, mert abba belebukok xd
aztát. (párásztosan :D) nekem 10 bejegyzésemből 8at belájkol, Istenem de hülyén hangzik ez hogy belájkol akkor biztos bejövök neki xd nadenembaj, nincs kizárva :D
Bökdösöm xd
Meg valóságban is :D
És szívesen böködném még máshol is :D
Ott kezdődik hogy nekem kb minden csaj bejön xD
Am. általában azért nem mozdulok sehova mert kevés a magabiztoságom xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!