Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez jó visszavágó, mit gondoltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó visszavágó, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Amolyan kötöttség nélküli kapcsolatnak indult az egész (ha értitek mire gondolok). Idő folyamán azonban én eléggé beleszerettem. Egy darabig működött a dolog, de aztán Ő közölte velem, hogy nála nem alakult ki több (ami komoly kapcsolatot eredményezne) és így szeretne elengedni, hogy találjak magamnak egy olyan párt aki viszonozni tudja érzéseimet. Magyarán meg akarta velem szakítani a kapcsolatot. Hozzáteszem az igaz, hogy egy percig sem hitegetett hogy komolyabbra fordulna kettőnk közt, őszinte volt végig. (csak összejárogattunk) Mondtam neki akkor maradjunk meg ebben a kapcsolatban ahogy vagyunk, mert nem akarom elveszíteni. Belement. Viszont most nekem jól esik, hogy akármikor hív én lemondom a találkákat, mindíg kitalálok valamit...a végén csak megunja és kétejekbe marad. Nagyon szánalmas módszer?
2011. aug. 2. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
dedós eléggé :S
2011. aug. 2. 21:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag az lesz amit a pasi akar. Igen ez jó lesz.
2011. aug. 2. 21:10
 3/5 anonim ***** válasza:
elég szánalmas.már ott buktad,hogy nem szeretett beléd,akkor mit pedálozol?nincs büszkeséged?
2011. aug. 2. 21:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Szánalmas vagy. Mivel a pasinak úgysem kellesz másra, mint dugásra, talál majd valaki mást. Sőt, lehet, hogy már talált is. Te meg mehetsz a kukába. Grat.
2011. aug. 2. 21:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Tipikusan olyan büntetés, ami csak annak fáj, aki nem érdemli meg. Ha nem szerelmes, úgysem fog sírni a hiányod miatt.
2011. aug. 2. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!