Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vicceljük meg a fiukat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vicceljük meg a fiukat?

Figyelt kérdés
Na, szóval lesz majd osztálykirándulás októberben, ilyen ott alvós és tegnap a barátnőinkkel azt találtuk ki h meg vicceljük őket.:DD Van ötletetek? Bocsi h ide írtunk, de ezt nézik a legtöbben.:$ és amúgy más hova nem nagyon tudtuk volna írni.. 14/L.
2011. aug. 2. 16:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Viccesek nagyon, de ilyenkor mit hisztek, h nem kelnek fel szerencsétlen fiúk? Van, aki a legapróbb neszre is felkel, ha csak az egyik is, akkor veszett ügy. :D
2011. aug. 4. 16:07
 22/24 anonim ***** válasza:
70%
kockázat nélkül nincs győzelem, gyáva népnek nincs hazája XD
2011. aug. 4. 16:10
 23/24 Big Boss ***** válasza:

nekem az árva házas megoldás nagyon tetszik bekultam rajta

nem tom én ha fel kelnék miközben ők izélnek ott én nem köpnémbe őket én is röhögnék xdxd

am meg szerintem, gyújtsátok fel a szobájukat és zárjátok be az ajtót és az ablak elé lógassatok ki egy tűzoltó készüléket ill az ablaktól 180cm és meglátjuk milyen találékonyak, h hogy szedik le ja és természetesen youtube :] sok sikert

2011. aug. 4. 16:14
 24/24 anonim ***** válasza:
SZerintem játszátok el az egyiknek hogy rá vagytok indulva és vigyétek be egy szobába kössétek be a szemét / kötözzétek ki és hagyjátok ott. De valami aynámasszony katonájával csináljátok az még el is sírja magát xD
2011. aug. 4. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!