Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a helyzet, hogy jön a nyár, és a csajok "lazábban "öltözködnek, és én eléggé megbámulok majdnem mindenkit. Mi van velem? Más is van így, nem csak én?
:$.De már próbáltam "nem megbámulni" őket, de nem ment.(amúgy egyáltalán nem feltűnően szoktam, észre se szokták venni).Ez normális?
jah és még valami.:A lányok is ugyanúgy "megbámulják" a fiúkat?
16/F
Ez természetes:)De hidd el,ezt a lányok észreveszik:D
Múltkor mentem az utcán, egy srác épp ölelgette meg úgy tűnt vigasztalgatja bnőjét, de a csaj válla fölött meg sutyiban engem stírölt(bár csak a szeme sarkából):D loool:D
(ez kicsit beképzelten hatott, bocsi)
Am én ilyenkor ugyanolyan mértékben nézem meg a pasiakt, mint télen. A csajokat inkább:D, pedig totál hetero vagyok.
20/L
Hajaj. A nők is megnézik a jópofa, helyes srácokat.. : ) Vagyis én igen.. : D
Ez így természetes.. Egy ideig élvezik is a nők, hogy megnézik őket. Ez tudat alatt jön, hogy akkor valószínűleg csinosak, és kívánni valóak. De egy idő után terhes.. ( nekem legalábbis biztos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!