Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy gyagyás, nem normális, idióta vadbarom állatnak is lehet felesége?
Ismertem egy "csajt". Kb 150 cm magas volt, emellé kg-ban is hasonló értékeket produkálhatott, mert ránézésre egy remegő szalonnagombóc, ráadásul még ocsmány is volt az arca, nem kicsit. De ez nem minden, mert mellé büdös volt, igénytelen és a szellemi képességei a fogyatékosság határán mozognak (tényleg). Ha ez nem lenne elég, akkor hozzá kell tenni, hogy rekedt tenyérbemászó hangja, és irritálóan harsány beszéde röhögése volt, összegezve: ennyire visszataszító jelenséggel nem sokszor találkoztam. De még ez sem minden, mert hát ő egy igazi nyomorputriban lakott, ahol az ő és az anyja - aki az ő szakasztott mása volt, csak megmutatta, hogy 20 év múlva még ez a rasnya féreg is tud tovább romlani - rikácsolásától zengett az utca. Komolyan mondom, ha hirtelen ő maradna az egyetlen nő a földön, b*zi lennék, ez nem kérdés.
Az érdekes a történetben, hogy MINDIG volt pasija, komolyan, egyik kapcsolatból a másikba vándorolt. Volt egy fickója, aki a második randin megkérte a kezét (!) és ő nemet mondott (!!!). Azóta boldog anyuka...
Amire ki akartam lyukadni: mindenkinek lesz párja, ha önmagát adja, (és nem rakja túl magasra a lécet XD), legyen az férfi vagy nő, az igénytelenség határtalan...
Legalább mindig izgalmas az élet vele. :D
Lehet akár vonzó is ez a tulajdonság. Mondjuk azt nem tudom, hogy a felsorolt 3 tulajdonság alatt konkrétan mit értesz.
hát hogy gyagyás, teljesen
de nem részletezném
Gyagyás az arca?
Lehet el kéne mennie bórgyógyászhoz, a gyagya nem valami szép, senki nem szereti a pattanásos arcbőrű vadkanbarmokat!
:D
Hogy gyagyás, nem normális, idióta vadbarom állatnak aki folyton uvoltozik is lehet-e felesége?
IGEN, LEHET. A fonokom is hazas es a kollegaim tobbsege is parkapcsolatban el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!