Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nagyon gáz ha egy lány pattanásos? Zavar titeket?
Barátnőm, akit nagy harc árán szereztem meg, miért szeretett belém hirtelen? Elmondtam neki úgy tetszik, szeretem ahogy van. Pattanásokat is beleértve. :) Nem zavar. Mondjuk tesz is érte hogy ne zavarjon. De nem mindenki ugyan az...
Tudom ez kicsit késői válasz! :D
A pattanások nem tartoznak az élethez? Nem tehet róla senki sem, ha van neki! Mit tehet ő róla? Egyszerűen csak ilyen. Attól még, hogy nem olyan szép az arca, a lelke lehet szebb. JOBB, EGY OLYAN LÁNY, AKI GYÖNYÖRŰ, DE BELÜL CSÚNYA? Jobb?! Mégis mit kezd a szépségével, ha belül egy gonosz dög, aki mindenkivel kicsesz?
Nem igen értem a világot... Nem jobb úgy, ha a belső szebb? Manapság már mindenhol és mindeig csak a külső, külső és külső!!! Mintha más nem is számítana. Mint pl. az ember lelke.
Persze, én őrültem meg... akinek a belső számít... és nem a külső.
Utolsó!!!
Nem tehet nagyon róla,hogy ilyen.
Én alig eszek gyorskaját és csokit akkor is kijön.Az alapozó szerintem nem a legjobb megoldás.Beszívja a bőröd és az sztem nagyon undorító.Legyen tiszta az arcod.Tisztítsd le vattával és testápolóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!