Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szeretitek ha a pasitok nyalja, puszilgatja, finoman harapdálja a lábacskáitokat, vagy szopogatja a lábujjaitokat? Engem komolyan, néha jobban izgat egy szép női láb, mint bármelyik más testrészük. :$
Fiu vagyok :D, .. Én is kipróbálnám már egy lánynak nyaldosni a lábait, volt már részesülésem benne de az túl publikus volt, szoval nem tudtam szinte semmit se csinalni, párszor megpusziltam a lábait, még osztályterembe voltunk az egyik osztalytarsnommel szunetbe, a ballagas elott 1-2 nappal, csak ott volt meg par osztalytarsam, szoval mosdoba folytattuk, de ott is feltunk hogy ránk nyitnak... kimondottan nagyon szeretem a nöi lábakat
-Lányok, 1-2 sexy képel a labaitokrol megdobnátok kerlek szépen. csak képet kérek még :D
Ez ilyen behodolos fetis, h szereted a länyok läbät?Olyan mintha le akarnäd magad kicsinyiteni, alulrol nezni a partnered, akinek csak a labat nyalhatod, ez valami lyesmi?
Probaltal mar mas dominas fetiseket is?Szerintem egy ilyen igazi kupiban tuti megteszik a csajok, lttam mar kepeket ilyen helyekröl, ahol van valami perverz szek vagy nemtom ostor v ilyenek ott tuti, am van olyan prosti, aki szex helyett nem a läbazästvälasztanä, ha en lennek a helyeben szet rhögnem magam közben.hehe
Biztos nem lenne több randi.
Számomra gusztustalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!