Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szűz lányok, ti féltek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lányok, ti féltek az első szextől? Szerintetek fájni fog? 15/L

Figyelt kérdés
2011. aug. 2. 00:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

02:13es vagyok!

Kijavítom a hibámat: engem nem nagyon érdekel a téma,mert ráérek.

2011. aug. 4. 21:12
 12/13 anonim ***** válasza:
hmm én 17 vagyok, és kicsit féltem tőle... Bár szűz már nem vagyok, (16 voltam, azóta is együtt vagyunk)de az normális, ha kicsit parázol. De nekem pl egyáltalán nem fájt. Ne hitesd el magaddal, hogy fájni fog, és csak akkor történjen meg, amiikor már TE akarod. Légy olyan lelki állapotban, külömben begörcsölhetsz, ami elég kellemetlen, mert ugye akkor nem leszel elég laza. /ez de gyönyörű és értelmes mondattá sikeredett-.-/
2011. aug. 18. 21:23
 13/13 Anna9933 válasza:
Én pár napja veszítettem el és hát nagyon ovatos volt a barátom de még igy is eléggé fájt (az első 3-4 alkalom álítolag fájni is fog) 15/L
2017. márc. 29. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!