Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők ezért mondják, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők ezért mondják, hogy imádják a borostát?

Figyelt kérdés

Mert egyből egy ilyen bájgúnárt képzelnek maguk elé: [link]

Holott a realitás inkább ez: [link]

2011. aug. 1. 15:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
asdasdasdASDASDASD :D második kép
2011. aug. 1. 15:11
 2/13 anonim ***** válasza:

sztem te túl sok mindent képzelsz a borosta erejébe : D

valakit nem csak azért találnak vonzónak mert borostás. nem csak borosta kell ahhoz h minden csaj téged akarjon.:D

szval robert pattinson-t se azért szereti annyi csaj mert borostás néha...

2011. aug. 1. 15:11
 3/13 anonim ***** válasza:
Kár, hogy a kérdéseket nem lehet értékelni, menne neked egy + :D
2011. aug. 1. 15:12
 4/13 anonim ***** válasza:

Én például utálom a borostát... Szerintem nem is néz ki jól, ráadásul szúr is...

Mindig kidörzsölődik az állam meg a szám, ha a barátom nem borotválkozik és úgy csókolózunk, és orálnál is szúr...

Úgyhogy légy szíves ne általánosíts. Szerintem nem én vagyok az egyetlen lány, aki nem szereti.

20/L

2011. aug. 1. 15:14
 5/13 x) ***** válasza:
Én is utálom a borostát.. -.- lehet hogy férfias de akkor sem jó hogy nem tudsz egy pasit megcsókolni úgy hogy ne szúrjon meg a borosta...
2011. aug. 1. 15:27
 6/13 Hailey13 ***** válasza:

..és közben nem az elsőre vágynak, hanem rá:

[link]

2011. aug. 1. 15:35
 7/13 anonim ***** válasza:

Én speciel szeretem a borostát, de az tény, hogy nem minden férfinak áll jól.

Kérdésedre a válaszom, nem, nem Robert Pattinson miatt szeretem a borostát. :D Szerintem izgató, pl. nyakpuszilgatás közben, ahogy hozzáér a bőrömhöz.

19L

2011. aug. 1. 15:56
 8/13 anonim ***** válasza:
az leső link az a vámpiros izéböl van nem?:D utálom és nagyon nagyon ronda...xD van akinek tök jo a borosta,pl páromnak...exemnek ronda volt...arc függö.sok nő meg a kisfiukra bukik...semmi ször
2011. aug. 1. 16:32
 9/13 anonim ***** válasza:
Szóval a trükk az, hogy borostásan elmész csajozni mert az sok csajnak bejön. De mindig legyen a zsebedben egy borotva, mivel nem szeretik ha szúr. Ezért a csók előtti utolsó másodpercekben rohanj és borotválkozz meg, aztán ha visszaértél smárold le, de vigyázz mert ha nem ismer fel pofon lehet belőle. Hajrá :D
2011. aug. 8. 17:45
 10/13 anonim ***** válasza:

na mondjuk ez sem feltétlen igaz, hogy a nők "imádják" a borostát, mert én személy szerint igénytelennek tartom a borostás férfiakat , nem szeretem. a szakállról ne is beszéljünk! nekem egy férfi legyen ápolt, és nálam abba nem tartozik bele a borosta... :)

18/L

2011. aug. 8. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!