Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami itt nagyon nem lesz rendben velem. (? ) (csajozás) (hosszú)
igazából nem is hosszú csak annyira elkeseredtem,hogy....a lányoknak miért a nagydarab kigyúrt nagy facú fiúk kellenek?
Azért dobott 1 lány mert kicsi a péniszem...meg hogy nem vagyok rámenős+hogy nem vagyok durva és akaratos...
meg hogy soha nem is jöttek be neki a hosszú hajú fiúk akiknek ilyen gyerekes arca van mint nekem.
úgy érzem soha többé nem fogok tudni oda menni 1 lányhoz és kezdeményezni...
miért van ez???hmmm???20F
Most már értem miért görcsöl állandóan azon a pasim, hogy kicsi a farka...
Te is valszeg jól választottál, ha egy lány ilyesmi miatt képes volt dobni.. Lépj tovább! Nem ér annyit, hogy szomorkodj miatta.
20L
mi lesz ha a következő kapcsolatom is ezért fog tönkre menni?
úgy érzem többé nem leszek képes semmilyen kapcsolatra
félek,a kudarctól,félek,hogy újra ez lesz...:s
ért már engem kudarc nem is kevés...az apám megölte magát...az anyám pár* már öngyilkos akart lenni...és szétszakadt,széthullott a családunk...de most EZ...EZ teljesen letablózott.
eGyÉbKéNt 13,pár tized centi,de még szűz volt nem értem...
nem mondom az önbizalmam most valahol ott lent a gödörbe van...
ne aggódj, szerintem csak rossz lányokat fogtál ki eddig. úgy értem, aki tényleg szeret, az nem dob ilyesmi miatt. ja és egy csomó lánynak nem tetszenek az ilyen izompacsirták, vagy mik, pl. nekem se, igaz én már a másik véglet vagyok, nekem az tetszik, ha valaki nőies, nem azért mert leszbikus lennék, ilyen az izlésem, de ez már mindegy.
a hosszú haj is tetszik egy csomó lánynak, az is ha valaki nem durva. ha gondolod, várj egy kicsit az ismerkedéssel, vagy ismerkedj máshol, úgy értem más társaságban, vagy ilyesmi.
am nem értem azt a csajt, h miért járt veled, ha nem vagy az esete, de mindegy:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!