Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szőrtelenítés? Hogy kezdjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szőrtelenítés? Hogy kezdjem?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy szeretném leborotválni a puncimat, de anyám a bikini vonalat is ellenzi.. :/ (hogy néz már ki hogy középen van egy kis szőr? :O) Próbáljam meggyőzni, vagy titokban csináljam? És ha már csinálom, akkor hogyan? addig eljutottam hogy borotvával....

Normális válaszokat ha lehet. Köszi!

L/16

2011. júl. 31. 22:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Először vágd le rövidebbre a szőrt ollóval óvatosan, vagy hajnyírógéppel, ha van otthon.

Utána tusolj le és borotvahabozd be a puncidat, nem fog belemenni, ki lehet utána mosni, semmi bajod nem lesz a habtól. Ezután borotváld le női borotvával vagy akár férfi borotvával is, óvatosan, hogy ne vágd meg magad. Mindegy, hogy női vagy férfi a borotva, a penge ugyanolyan bennük, csak a markolata más. A legolcsóbb műanyag borotva is megteszi. Utána tusolj le és fertőtlenítsd a területet.

2011. aug. 1. 00:03
 12/18 anonim ***** válasza:

Először esetleg a bikinivonalon próbáld ki az egész borotválós műveletet, hogy hozzászokj az érzéshez, irányítani tudd a borotvát, később meg teljesen borotválhatod a puncidat.

Amúgy nem értem mi köze van anyukádnak az intim szőrzetedhez. Teljesen normális a szőrtelenítés, ma már inkább az a furcsa, ha valaki nem szőrteleníti ott lent magát. Persze lehet valaki tiszta természetes szőrzettel is, a tisztaság a tusolással érhető el, önmagában a borotva nem tisztít meg senkit.

2011. aug. 1. 00:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy szerintem a száz forintos eldobható férfi borotvák ugyanolyan jók erre a célra, mint a drága női borotvák. A penge ugyanolyan bennük. Az a lényeg, hogy öblítsd le közben többször a pengét vízzel, hogy ne tömődjön el a szőrrel és a végén is mosd le.
2011. aug. 1. 00:09
 14/18 anonim ***** válasza:
én pasi vagyok, de a 100 forintos borotvák eléggé irritálják az arcomat, hát még ott milyen lehet pláne egy csajnak...
2011. aug. 1. 00:38
 15/18 anonim ***** válasza:
A borotvagyártók pedig azonos pengéket használnak a száz forintos és a nyolcszáz forintos készülékekben, esetleg rosszul használod őket. Van egy pár pengegyártó a piacon, azok szállítanak mindenkinek, olcsó és drága cégeknek is. Nem gyártanak sok százféle acélpengét, minden modellnek külön-külön. A műanyag körítésben és a krémezőcsíkos parasztvakításokban van a különbség.
2011. aug. 1. 00:44
 16/18 anonim válasza:
szerintem 16 évesen eltudod dönteni h leakarod e borotválni vagy nem, ne más döntse el helyeted h neked mi és hogyan tetszik és hát azt h hogyan kezd el azt nemtudom:D próbálkozz:D tapasztald ki
2011. aug. 1. 01:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Ezt kozmetikusra kéne bíznod, és akkor egy darabig nincs vele gond.
2011. aug. 1. 08:37
 18/18 anonim ***** válasza:

00:44

a krémezőcsík egyáltalán nem parasztvakítás, és az sem mindegy hogy 2 vagy 3 penge van egy borotvában.

2011. aug. 1. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!