Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ma 22:14
Azért mert egy képről nem látszik sokminden, és könnyű tévedni!
Ha lenne még 3-4 foró emellett, akkor tisztábban lehetne látni és értékelni.
ma 22:17
Pontosabban tippeltem volna ha több képem lenne. :)
Amúgy jó hogy 35 évesen így nézel ki. Te azon kevés nők egyike vagy akik megfelelnek ilyen szempontból a férfi ideáloknak. :) Sajna sok 35 éves nő inkább többnek néz ki mint kevesebbnek.
Na lesz több kép? :)
ma 22:26
Az is jó! Bár az egészalakos a fürdőruhás és a nagyestélyis és a meztelen is illendő ilyenkor hogy kéznél legyen. :)
De megnéztem volna a testedet fedetlenül, ott vajon hogy tartod magad. :)
A szemöldöke nagyon idétlen. Amúgy szép nő :D
24-25 körül lehet szerintem.
Csak ráérzésre, egy olyan nőnek képzellek, aki szeret mozogni emberek között, társaságban. Dolgozol is mellette sokat, de pont a lelkedet igazán átmelengető dolgokból úgy tűnik kevesebb jut, talán a sok munka miatt. Lehet, hogy a párkapcsolatodban nem teljesedsz ki teljesen, valami onnan hiányzik, ami az arcodnak békés lágyságot adna. De ez csak árnyalatnyi, sejthető. A fő benyomás egy szép, érzéki nő. Én elsőre 28-nak tippeltelek volna.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!