Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy nézek ki? (kérdésed....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nézek ki? (kérdésed. Blablabla. )

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 31. 00:44
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
nem csinálok.:D
2011. aug. 1. 15:04
 32/53 anonim ***** válasza:
DE!
2011. aug. 1. 15:06
 33/53 anonim ***** válasza:

Most miért vagy ilyen elutasító?

Mi megmondtuk szép vagy-e!

Most hadd kérjünk már mi is cserébe valamit!

:D

Ám nem mondtad még mindíg hány éves vagy!

:D

2011. aug. 1. 15:09
 34/53 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom Iránban mi a szép, de itt nálunk elég rasnya vagy. Gondolom iráni lehetsz, vagy palesztín ...
2011. aug. 1. 15:12
 35/53 anonim ***** válasza:
Szerintem szép vagy, olyan természetes az arcod. :))
2011. aug. 1. 15:17
 36/53 anonim ***** válasza:

15:12 Fail, az irániak nem is arabok.

Kedves félig arab lányka, küldj egy privit, ha van kedved :)

2011. aug. 1. 15:20
 37/53 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép arcod van, és nekem egyből leesett, hogy arab származású vagy.. :) Lány voltam.
2011. aug. 1. 15:30
 38/53 Pj0tr ***** válasza:

Hát ehhez hozzá kell szólnom. Végre egy lány aki nem csinál ilyen képet magáról és nem teszi ki a netre a sok rejszolós kis galádnak :P

A szüleid büszkék lehetnek rád!

A kérdésed pedig felesleges. Egy arctalan netes közösség véleménye ne érdekeljen. Az önbizalmadat pedig próbáld meg más formában erősíteni, mert azoknak a 99% aki linkel ide magáról képet tök normális csaj. Csak esetleg egy kis önértékelési zavarral küzd. A környezetedtől optimális esetben kapsz visszajelzést (fiúktól, barátnőidtől). Ha nem akkor csak meg kell tanulnod értelmezni a jeleket ;)

2011. aug. 1. 15:31
 39/53 anonim ***** válasza:
Te Ördög Nóri vagy?
2011. aug. 1. 15:47
 40/53 anonim ***** válasza:
ne is tegyél fel olyan képet :) viszont áruld már el hogy hány éves vagy és hogy milyen származású, én igazán kíváncsi vagyok. a sok hülyével pedig ne törődj akik lecigányoztak, sok a korlátolt... a csücsörítős barátnőd is arab ugye? ő is szép. budapestiek vagytok?
2011. aug. 1. 16:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!