Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy nézek ki szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nézek ki szerintetek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

:)

2011. júl. 31. 00:15
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Atya úr mag
2011. júl. 31. 00:52
 22/41 anonim ***** válasza:
ಠ_ಠ jól!NAGYON JÓL!
2011. júl. 31. 01:10
 23/41 anonim ***** válasza:

amúgy arcok, nem kéne minden csajt egyből riban*cozni, lassan már meg sem nézitek a képet, és úgy írjátok a riban*c jelzőket.mellesleg a srácoknál két típust látok leggyakrabban: 1. kiéhezett sza*rházi, mindenkire rámászik aki mozog, szánalmas agyhalottak.

2. mindenkit riba*ncozik, vagy mert ocsmány és nincs nője, vagy le se sza*rják, vagy csak rosszindulatú gan*é.

amúgy tényleg rengeteg rib*anc van. na de miért? mert igény van rá. elmész egy szórakozóhelyre azt látod, hogy a leglengébben öltözött lány körül sorakoznak az kur*vamenő alfahímek, akiknek tőből kéne levágni a fas*zát.

arról pedig nem is beszélve, hogy a férfiaknak legalább annyira el van korcsulva az ízlésük, mint a nőknek. nézzétek meg hány hosszúhajú, girhes hányadék van, fél pic*sájuk kilóg a gatyából,fülbevalót beszúrják, partiszemüvegben fényképezgetik magukat a tükör előtt.ehhez nem is fűznék kommentárt...

úgyhogy mielőtt leálltok riban*cozni, gondolkozzatok ti elmeroggyant he*rék.

a hölgy azt írta, hogy "járhatunk". ti ezt komolyan vettétek? biztos neten keresztül, ismeretlenül járni fog valakivel. elképesztő, hogy mennyire nem érzitek az iróniát. nem tudom kik járnak ide, de elképesztő, hogy milyen primitív emberek verik itt a nyálukat. (jobb esetbe)

hogy a hölgy kérdésére is válaszoljak: szerintem szőkén nagyon szép vagy, van benned valami különleges.

17/F

2011. júl. 31. 01:12
 24/41 anonim ***** válasza:
76%

Iskolapéldája a tipikus ribinek :D és még szépnek is hiszi magát, mert szolizott a bőre, rajzolt a szemöldöke és 5 kg vakolat van rajta XDXD. Még a szája is úgy áll mintha épp sz.pna (direkt vagy alapból is? hm). Mindenesetre elég gáz.

22/F

2011. júl. 31. 01:14
 25/41 anonim ***** válasza:
Utolsó hogy te mekkora egy f&sztalicska vagy
2011. júl. 31. 01:16
 26/41 anonim ***** válasza:

Szerintem is gáz, de majd kinövi talán.

20/f

2011. júl. 31. 01:17
 27/41 anonim ***** válasza:
honnan veszed hogy rajzolva van?az én nőmnek is így csinálták meg és nem ceruzával húzta ki...
2011. júl. 31. 01:19
 28/41 anonim ***** válasza:

Miért vagyok az?:D Ez a véleményem, ő ezt kérdezte, az meg a te dolgod, ha neked nem ez a véleményed.

És mielőtt azzal jössz, hogy nincs csajom stb, van és szerencsémre nem ilyen műcica, hanem egy okos, természetes szép nő :)

22/F

2011. júl. 31. 01:21
 29/41 anonim ***** válasza:
Onnan gondoltam hogy rajzolva van mert nekem így tűnik :D nem természetesnek, de lehet csak a szőke haja miatt, ami nagyon feltűneőn elüt a szemöldökétől.
2011. júl. 31. 01:24
 30/41 anonim ***** válasza:

17f! Te hülye kis köcsög! Olyan hülyének képzelsz, hogy elhiszem amikor azt írja, hogy járhatunk? Azért teszek fel ilyen kérdéseket, mert egyrész unatkozom, másrészt szórakoztat, egy percig sem veszek vagy gondolok komolyan semmit. Irkálok mindenhova baromságokat, ami épp eszembe jut. Nem tűnt fel, hogy ez egy ilyen oldal? A legtöbben szórakozásból, poénkodni járnak ide. Úgyhogy szopizd le magad, te kis ratyi!

22/F

2011. júl. 31. 01:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!