Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs egy normális csaj se mostanába?
attól függ mennyi idősek!
Nem tudom. Az én környezetemben sok "normális" lány van. De általánosan ezekből a lányokból lemorzsolódik egy réteg akik a hülyét játszák, mert így azt hiszik, hogy a "menőbb" srácoknak így jobban felkeltik a figyelmüket!
hát szerintem nem nézek ki rosszul.
a gazdagságot ami illeti, nem vagyunk szegények meg gazdagok se.
am 15-16 éves lányokra gondolok.
Ne írjatok már hülyeségeket neki!!!(pl előző)Komolyan gondolja!
Annyi az egész hogy jobban kell körülnézni.És máshol.Sajnos nem szabad a külsőt nézned,mert akkor olyan lányokról maradsz le hogy egy életre bánod.Például volt egy lány még általánosban,nagy orrú,magas,alaktalan,durva arcú,szalmahajú(fekete),de bakker...összeszerelte a tv-t,almáspitét csinált,kioktatott 3 kutyát egyszerre,ruhát varrt,kifestett egy házat,megszerelte a kicsit,megszervezett egy kirándulást,és még sorolhatnám de lefáradtak az ujjaim.
Szóval nem szabad a külsőt nézni mert a legtöbb férfi ezért esik nagyot.
Amúgy meg ha már tetszik a lány személyisége,természete,automatikusan szépnek látod,tehát ez szerintem egy felesleges kritérium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!