Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz valakinek extra perverz a szexuális fantáziája/vágyai?
Különösen férfiak esetében. Valahol olvastam, hogy az intelligencia függvégye. Kevés IQ perverz fantáziák.
Mit gondoltok erről?
És ezek az elvárások a szexben életük végéig megmaradnak? Mindig a szex lesz a legfontosabb, egy kiegyensúlyozott kapcsolatuk nem lesz soha?
Elsősorban 25-30 éves férfiakra gondolok. Hogy lettek ilyenek? És milyen jövő vár rájuk?
"Kevés IQ perverz fantáziák."
Hülyeség. Esetemben könnyebb felsorolni szinte, hogy mire nem fantáziáltam már, mint hogy mire igen. Aztán eddig minden IQ-teszten bőven átlag feletti eredményeket hoztam. És ezt nem azért írtam, hogy felvágjak vele, mielőtt valaki megszólna.
Hogy lettem ilyen? Ameddig csak vissza tudom vezetni az emlékezetem ilyen voltam. Fene tudja.
Megmarad-e? Szerintem igen. A tinikorom ráment a vehemens önutálatra és a "megjavulási kísérletekre". Tudatosan próbáltam kizárni a perverzebb fantáziálásokat, de persze eredménytelenül.
Mindig a szex lesz a legfontosabb, egy kiegyensúlyozott kapcsolatuk nem lesz soha?
Ezt a kérdést meg nem egészen értem. Szerintem egy hosszútávon jól működő, kiegyensúlyozott kapcsolatnak része a jó szexuális élet. Persze lehet szex nélkül is házasságban élni (a szüleim is ezt teszik vagy húsz éve), de ha egy mód van rá, akkor ezt inkább mégsem választanám.
Milyen lesz a jövő?
Térjünk vissza rá mondjuk tíz év múlva. Jelenleg még ezt sem tudom egy hónap múlva mi a fenét fogok csinálni, nemhogy a távoli jövőben.
Kedves Lebemann, amit leirtal, az szerintem oylan, hogy a "normal ingerek" mellett IS valakiel tud elvezni, es mellette vannak a "perverzioi".
Én meg azt gondolom, hogy a pervezr az, aki normal modon nem tud elelvezni. Nem hiszem, hogy aki csak perverzio altal elegul ki, az korabban normal modon is ki tudott....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!