Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok titeket zavarna?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket zavarna? Engednétek?

Figyelt kérdés
Beszélgettem egy lánnyal nagyon megkedveltem meg is szerettem . És harmadik este mikor beszélgettünk jóéjtet kívántam neki erre letíltott(mert hogy nem lenne jó ez a távkapcsolat akkor sem ha bejárnák hozzá motorral ) (60 km távolság) Nem merte azt a szemembe mondani hogy bocsi ez nem fog menni inkább elintézte egy letiltással (facen) És én rájöttem hogy nem lehet belőle semmi ...mert ha ő nem akarja akkor én nem erőltetem ! De emberként is megszerettem és legalább a barátja szeretnék lenni meg lássam azért facen hogy mivan vele hogyvan stb ! Ti lányok feloldanátok a tiltást? (nem bántottam meg ,csak azt mondta hogy túl jó vagyok hozzá és nem akar nekem rosszat! ÉN ELHISZEM NEKI ! mégis mit gondoltok? Írtam neki jó pár levelet de nem válaszolt :S ez is rosszul esik :S Fogalmaztam neki egy levelet amit az egyik barátom küldött elneki (úgy írtam mintha a barátom írná) erre válaszolt is ! Innen tudom hogy nem akarna rosszat ! stb. Mégis mi legyen ?
2011. júl. 30. 18:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Esetleg nem lenne kedved ettöl fügetlenül beszélgetni?
2011. júl. 30. 20:07
 12/12 anonim ***** válasza:
A jó öreg facebook XD
2011. aug. 13. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!