Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-20 éves pasik nektek milyen csajszi jön be?
Legyen alacsony, lehessen rajta mit fogni, a jó mell nem hátrány de a legfontosabb a szeme, nekem legalábbis :)
15/f
Külső:
160-170 cm magas
hosszú haj
nem porcelánfehér bőr
szép száj
divatos megjelenés
igényesség
magabiztos testtartás
szép alak
aranyos arc
kedves mosoly
jó illat
Belső:
magyar nyelv helyes használata, jó helyesírás
könnyű felfogóképesség
művelt
szociális
állatszerető
sportkedvelő
nem könnyűvérű
őszinte
tisztességes
nem otthonülős típus
nem trágár
talpraesett
humoros
A tökéletes valami ilyesmi, az jön be, akire ezek közül a 3/4 része érvényesül. :D
17/F
Néhány ponttól, ami a külsőt illeti el tudok tekinteni, de a belsőnél szinte kivétel nélkül az összesnek meg kell, hogy legyen. :D
Vannak olyan szempontok, amik érdekesen hatnak. Ezek mind tapasztalatból erednek, ilyen a műveltség, a nem trágárság a jó helyesírás és a könnyű felfogóképesség. :D Fontosabbak, mint gondolnád. :)
Az egyik leglényegesebbet ki is hagytam, ez pedig a kompromisszumkészség.
Ha már így kiemeltem, el is magyarázom.
Nem szeretem, ha egy kapcsolatban a lány mindig a saját igazát bizonygatja, ő akar dönteni mindenről (de tényleg mindenről :D), nem ismeri azokat a kifejezéseket, hogy "megbeszélni valamit" vagy "közösen dönteni valamiről".
Szerintem nem túl nagy elvárások ezek egy igazán "jó csajjal" szemben... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!