Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatók fiatalabb pasik iránt érdeklődő érettebb hölgyek?
Szeva! 24 vagyok és egy 43 éves nőm van, mindenképpen ajánlom, elképesztően fantasztikus és érzéki. Amióta megismertem azóta a korosztályombeliek (pláne a fiatalabbak) fásult hisztis p*csáknak tűnnek mellette.
A leghálásabb korosztály majd meglátod...
Én neten ismertem meg, badoo.hu oldalon.
első
jó,jó de hol lehet őket megismerni aki vevő is rá????
engem is érdekel a dolog.
Nekem se állandó akivel együtt járunk társaságba. Kb 2 hetente nálam tölt egy éjszakát. Együtt főzünk filmezünk és nagyon meghitt minden. Sokat beszélgetünk, msn-en telefonon két találka között is. Inkább amolyan barátság egy kis extrával
Már mondtam hogy www.badoo.hu oldalon ismertem meg, több korabeli nő is érdeklődött irántam azóta, de ő tökéletesen megfelel most nekem.
A lényeg hogy komoly bemutatkozást írj, ne olyan képeket tégy fel ahol a west balkánon fellőtt kakastaréjjal vigyorogsz mint egy tini. Mutass komolyságot.
Ez egy társkereső amit írtam. Máshol nem tudom. www.lovebox.hu oldalon is próbálkoztam, ott is alakult valami de azt félbehagytam a mostani miatt.
Ez hülyeség hogy csak komoly kapcsolatot keresnek, legalábbis a badoo-n ez nagyon nem igaz. 40es elvált nők 15+ év házasság után gyakran ki akarják magukat élni és erre egy 20onéves fiú tökéletes. Próbálkozz!
nagyon helyes hogy így gondolkozol!!
egy 40 éves nő is lehet kivánatos:) tök jó hogy végre nem csak a férfiak tudnak összeszedni fiatal ribiket,hanem a nők is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!