Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mosolyog rajtam sok lány?
Jó,van az a poén,hogy"Nem rajtad nevetnek a lányok,hanem veled!",de akkor is!:D:D
szal,ilyen vegyes érzéseim vannak!
Pl:Megyek az utcán,és elmegy mellettem mondjuk 15 csaj és abból mondjuk 12 úgy megy el mellettem,hogy rám sem néz!
Viszont,ma beültem a Mekibe és ott volt 2 csajszi,akik úgy néztek,mint állat!
Aztán összefutottam velük egy illatszerboltba és ott is nagyon néztek!
Volt 2 másik csaj is,ők is néztek többször is rám.
Sűrűn van olyan,hogy rámnéz egy csaj és elmosolyodik.
Most akkor helyes vagyok,vagy hülyén nézek ki,vagy mi van?
Az egyik csajismerősöm azt mondja,hogy aranyos vagyok.
Meg olyan is van,hogy sokszor rámnéz egy adott lány,aztán egyszer csak abbahagyja,mintha megunt volna vagy ilyesmi.
Szerintetek,ilyenkor mi a helyzet?
hallod tesó, van ilyen hogy valakinek tökre bejössz vkinek egyáltalán nem, én is azt gondoltam hogy ez nem így megy, mikor van egy nagyon jó csaj és 10ből 10 en azt mondjuk hogy tyűde megraknám
aztán mégis másképp van az életben.
Ha már az egyik lány ismerősöd azt mondta, hogy aranyos vagy akkor nyugodtan hihetsz neki. Ha egy lány meglát egy helyes/aranyos fiút aki nagyon bejön neki, nem tudja elrejteni a mosolyát.
Ha sokszor rád néznek akkor a minimum az hogy szimpatikusnak találnak, de az hogy nem néznek tovább nem jelenti az hogy rád untak. A lányok szeretnek játszani :). Gondolom neked is ismerős ha tetszik egy lány akkor folyamatosan nézed. De a lányok inkább sokszor ránéznek a kiszemeltre illetve úgy tesznek mintha nem is érdekelné őket annyira. Játék az egész :)
én a helyes fiúkra szoktam mosolyogni :)) aki keretén, azon nem mosolygok, csak fintorgok, vagy esetleg barátnőkkel röhögök:DD
de ha mutatsz egy képet, megmondom, hogy miért mosolyogtak ;)
amúgy hány éves vagy? és a lányok hány év körüliek lehettek?:)
15L
Na banyek.. a csaj megteszi szinte az első fél lépést (már ki sem merem mondani hogy az egész elsőt) aztán túlbonyolítod? ?? :DD
Tetszel nekik! ;)
Szerintem leetted magad a Mekiben...
Nem, amúgy valószínűleg tetszel nekik, ha meg egy lány rádmosolyog, akkor legyen már benned annyi bátorság vagy legalább kíváncsiság, hogy odamész. Nem egy kapcsolat alakult már ki egy mosolyból. :))
Mindenkinek köszi a hozzászólást!
Szal,akkor lehet,hogy bejövök a csajoknak?
Azért is furcsállom,mert ha pl:haverokkal vagyok,akkor észre sem vesznek sokszor,de mindig van egy-két lány,aki mosolyog rám!
De tényleg sűrűn érzem úgy is,mintha észre sem vennének a csajok,néha úgy mennek el mellettem!
Akkor ezek szerint lehet,hogy tetszem nekik,csak szemérmesek és azért nem néznek?
Látjátok,mennyire összezavartak a fránya kis csajszik!:D
Már gondoltam arra is,hogy,amelyik legközelebb mosolyog,azt megkérem szépen,hogy árulja el,min is mosolyog pontosan?
Szerintetek érkezik majd válasz vagy még jobban megijed a csajszi?
Ez a Mekis dolog sem megy ki a fejemből!
Jobb kéz felől ült egy lánypáros,és amelyik úgy ült,hogy láthatott elkezdett nézni,majd szólt,annak,aki háttal ült és a másik csaj is megfordult.
Majd elkezdett mosolyogni.
Szal,tényleg nem értem az egészet,na!:)
Azért köszi mindenkinek!
volt amikor egy ismerősömre mosolyogtam és egy pillanatra azzal a mosollyal egy srácra néztem és vissza mosolygott, hát vicces volt :D
am igen azért mosolynak rád mert bejössz nekik, fogadd el jó pali vagy a szemükbe! :D aki meg nem néz, nem mosolyog vagy csak flegmázik vagy le se szar de az meg ne érdekeljen téged.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!