Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek melyik lány jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek melyik lány jön be jobban? (kép lent)

Figyelt kérdés

Kort is írjatok!

1. [link]

2. [link]

2011. júl. 29. 21:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
34%
lány vagyok, de szerintem az elsőben semmi szép nincs. Kövér, és az arca sem valami nagy szám. Egyértelműen a második a szebb.
2011. júl. 29. 21:56
 12/26 Dymo ***** válasza:
mért mindíg a két véglet van???? a képek közül a 2-at választanám,de a kettő közötti lenne az igazi
2011. júl. 29. 22:23
 13/26 anonim ***** válasza:
Mindkettő okés, de ha választani kéne akkor az alsó. Talán pont azért mert elérhetetlen.. :D 19/F
2011. júl. 29. 22:31
 14/26 anonim ***** válasza:

Az első dagadt a második pedig deszka.

Amúgy senki se higyje azt, hogy az első élőben is így néz ki. Photoshop csodákra képes.

2011. júl. 30. 00:38
 15/26 anonim ***** válasza:
Egyértelműen az első. F36.
2011. júl. 30. 09:36
 16/26 anonim ***** válasza:

Akinek az első kövér, azok erre milyen jelzőt használnának?

[link]

2011. júl. 30. 13:31
 17/26 anonim ***** válasza:
64%
Mondjuk brutálisan kövér. De hiába magyarázok neked, gondolom te is egy DD vagy...Nem értem miért nem tudjátok bevallani magatoknak hogy fogyni kéne és nem győzködni magatokat és másokat arról, hogy nem vagytok elhízva...Persze könnyebb ezt tenni és tömni a cukorkát magatokba.
2011. júl. 30. 15:49
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Tévedsz, csak érdekelt, hogy erre mit mondanátok. Mert szerintem az első korántsem nevezhető kövérnek. Ducinak talán, de kövér szerintem az, meg a társai, amilyet belinkeltem. Csak ti mindenkit lekövéreztek, aki több mint 50 kiló, és nem fújja el a szél. Sok lány meg agyon éhezteti magát, csak azért, mert nem tudja elviselni, ha rá is azt mondaná valaki, hogy kövér. Csak a fiúk kedvéért, és már nem magukért teszik. Kicsit hülyén hangzik így nem? Egyébként léteznek betegségek is, szóval nem minden kövér nő tömi magába a csokit és a cukrokat... Szánalmas, hogy te csak erre tudsz gondolni.
2011. júl. 30. 19:59
 19/26 anonim ***** válasza:
Az első kövér a második jó úgyis hízna kicsit ha velem élne :D szóval a második
2011. aug. 2. 14:14
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

első

33/F

2011. aug. 2. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!