Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha néha más csaj életébe képzelem magam?
Van egy csaj aki az én szemebe tökéletes életet él.Szép,vicces,van egy csomó barátja és jó fej a pasija.a baj csak az hogy néha már annyira beleképzelem magam az életembe hogy a füzetembe a nevét írkálom és ha megláttom az utcán belepirulok.:D szerintetek ez beteges??
16/L
sztem most kezdesz átállni a nő párti nők oldalára...nem gáz, csak be kell ismerned :D
viccet félre téve...sztem kisebbségi komplexusod van, önbizalom hiány stb. Éld a saját életed és ne másra legyél "féltékeny" ;)
L21
Én is hasonló dolgokat csinálok, csak én nem olyan emberek helyébe képzelem magam, akiket ismerek, hanem egy általam kitalált életről ábrándozom. Semmi bajom az életemmel, de gyakran elképzelem, hogy híres énekesnő vagyok híres rokonokkal és barátokkal. Tudom ez ilyen 12 éves szokás, d későn érő típus vagyok. Engem nem zavar, hogy ilyen gondolataim vannak, senkinek nem beszélek róla :) Te is ábrándozz ha jól esik. Én nem tapasztaltam még semmilyen hátrányát az állandó ábrándozásaimnak, szóval remélhetőleg kinőjük :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!