Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami baj van velem?

Figyelt kérdés

Pár hónapja egyik ismerõsöm mutatott pár Kpop klippet. (Koreai Pop). Akkor még azt gondoltam, hogy milyen rondák már azok a pasik akik ott vonaglanak mint a lányok..De megváltoztam. Mostmár nem tudok ránézni europai fiúkra. Mindenhol ázsia srácokat keresek..És az a baj, hogy a normális koreai fiúk szerintem nem is helyesek..csak a hírességek. És az lehetetlen, hogy én összeszedek egy koreai hírességet..nem?

Még engem ez nem is zavar, de a szüleim féltenek engem, hogy mi lesz velem, hiszen egész nap a szobámban ¨

ülök és képeket nézegetek koreai fiúkról..-.-

Mit tegyek? :/

2011. júl. 29. 09:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy ideig hanyagold ezt a zene stílust és térj vissza a régi kedvencekhez! Szerintem nagyon bele képzelted magad, h milyen lenne egy ázsiai fiúval és sokszor a álmodozások előbbre kerülnek mint a szín tiszta valóság! Ne ülj egész nap a szobában,menj ki a barátaiddal sétálni, vagy ha az idő engedni strandolni, csináljatok valami csajos estéket,ami meggátolja, h te a szobádban ücsörögj, és fantáziákat szövögess! Persze lehetőleg olyan barátnőkkel menj ki,akik nem konyítanak semmit ehhez a zene stílushoz,mert akkor tudod, h lyukadna ki a beszélgetés... :)
2011. júl. 29. 09:51
 2/3 anonim ***** válasza:
17/L voltam:) 1. kommentáló
2011. júl. 29. 09:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Én meg az ázsiai csajokra bukom mostanság. Segítsetek nekem is fehér csajok észhez térni!
2011. júl. 29. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!