Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Miért van ez? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért van ez? Ha nincs, kéne, ha meg van az a baj. :-/

Figyelt kérdés

Szóval, nem tudom miért van ez velem, de mikor megtetszik egy srác, olyan boldog vagyok, hogy lehet lesz barátom mg minden, és főleg nagyon örülök mikor apró jeleket ad, hogy tetszem neki. De miután komolyabban elkezd udvarolni,és járni akar velem, akkor már olyan rossz érzés, és ugyérzem hogy nem kell, de közben szeretem is:/ nagyon szar. Olyan mintha bűntudatom lenne,vagy nem is tudom mihez hasonlítani.

Ez már kétszer előfordult velem,és most is ugyvagyok hogy a fiú járni akar velem. Mit csináljak?

Lányok légyszi tanácsokat!

Bunkó válaszolók kerüljenek...

2011. júl. 29. 08:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Túlságosan gátlásos vagy, félsz, illetve nem vagy hozzászokva a párakapcsolatokhoz még.
2011. júl. 29. 08:43
 2/9 anonim ***** válasza:

Elég egyértelműnek gondolom a választ,bár nem ismerlek. és korodat sem tudom.

Valószínű arról van szó, hogy tetszik neked ha bókolnak a fiúk, udvarolnak (kinek nem) csak te esetleg félsz ennek elvesztésétől, mert ha valakivel jársz, úgymond "lekötöd magad"egy időre, akkor más fiúk udvarlását el kell utasítanod, vagy elkerülnek jobban. Nem erről van szó?

Ha igen, akkor nem tetszik eléggé egyik pasi sem, hidd el lesz olyan aki et képes megváltoztatni benned. Ezen kívül gondold át mi a fontos most neked...

2011. júl. 29. 08:44
 3/9 A kérdező kommentje:

köszi.

Nem volt még barátom, lehet h félek is. :( De mit tehetnék ezek a dolgok ellen? Szeretem, de mégis olyan rossz érzés :/

2011. júl. 29. 08:45
 4/9 A kérdező kommentje:

Második válaszoló: 15 éves vagyok, és igen, jól esik a ha bókolnak, mosolyognak, stb. Ugyvolt a mostani fiúval, ő is így tett, és boldog voltam, de mostanában többször jön hozzám,meg udvarol, és nemsokára bizti megkérdi hogy járnék-e vele, és most igy rossz. De amugy szeretem, számomra tökéletes belsőre is, de mégis annyira rossz ha tudom hogy kéne vele járnom, de jó is lenne, Szóval nem tudom mi kavarog bennem, mit érzek.

És nem tudom mit válaszoljak majd neki.:/

2011. júl. 29. 08:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Értem. :) elég fiatal vagy akkor még, lehet lelkileg nem állsz készen egy kapcsolatra. Mert ha ennyi kétkedés van benned , az nem az igazi. Ha pedig csak az újtól félsz, attól, hogy valakivel járnod "kell" akkor arra nincs jó orvosság. Vagy vársz még ezzel egy két évet, ami egyáltalán nem rossz döntés, sőőőt!! és azt válaszolod neki, illetve, hogy ne hozd kellemetlen helyzetbe előre utalsz rá, hogy milyen jó vele, és jó, hogy nem akar egyből járni, és szeretnél vele továbbra is ismerkedni, stb stb, vagy pedig belevágsz és akkor nem kell találgatnod, hogy mi lenne ha, mit éreznél ha... hanem járjatok és ha neked valami nem jó, akkor még mindig szakíthattok és legközelebb már okosabb leszel. de egy kapcsolattól ha valóban akarod, nem szabadna félni, hanem várni kellene... és szeretni még nem hiszem hogy szereted...csak kedveled és szimpi..
2011. júl. 29. 08:58
 6/9 anonim válasza:
Én is pont ugyanígy voltam ezzel 15 éves korom körül! aztán 17 évesen (majdnem 18), találkoztam 1 fiúval és akkor már kicsit se éreztem ezt az érzést mert megszerettem és valahogy eltűnt ez a furcsa érzés! :) szóval szerintem még várnod kellene egy párkapcsolattal! ha ott lesz az ideje akkor úgyis érezni fogod! :)
2011. júl. 29. 09:11
 7/9 anonim ***** válasza:
ugyan így vagyok :D 19l... igaz nekem már volt barátom, de sajnos engem sem fog meg egyik fiú sem komolyabban :( szédíteni meg nem szeretném őket...
2011. júl. 29. 09:32
 8/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Kedvesek vagytok!

akkor szerintem várok még pár évet, mert nekem ez igy rossz, és fura érzés.

De azt nem tudom, hogy hogy mondjam meg neki.:/ Hogy ne is bántsam meg, és hogy tudassam vele, hogy még korai, de 1,2 év mulva lehet valami. Ilyen helyzetben nem voltam még soha, szóval fiúval ilyen dologról nem beszéltem:/ ebben segítenétek?

2011. júl. 29. 09:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy életkortól függ. Engem csak addig érdekel egy pasi, amíg meg nem szerzem magamnak :)
2011. júl. 29. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!