Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Férfiak! Ez tényleg ennyire furcsa/undorító?
Tegnap csináltam magamnak (egyedül lakom) sörben sült oldalast. Leültem enni friss kenyérrel, csípős savanyúsággal, korsó sörrel, erre beesett egy férfirokonom az egyik barátjával. (Természetesen megkínáltam őket:D) Erre ők teljesen kiakadtak, hogy az milyen már, hogy egy nő ilyet férfias kaját eszik, és sörözik! Ez mennyire undorító, stb, stb, ilyet nem illik(!) ennie egy fiatal lánynak.
Ezt teljesen nem értem: már az is számít, hogy mit eszünk? szeretek főzni-sütni, és a nehezebb kajákat szeretem, és bizony szoktam sörözni (nem részegeskedek, hanem étel mellé) is. Ez komolyan ennyire visszatetsző? Pl. ha randiztok egy lánnyal, és nem salátát rendel (merthogy szerintük az a "nőies"), akkor az undorító? Először kiröhögtem őket, de annyira ájuldoztak, és közölték velem, hogy ha lesz pasim, teljesen ki fog ábrándulni belőlem:D Nem fogok az étkezési szokásaimon változtatni, csak érdekel a véleményetek, hogy szimplák ők az agyalágyultak, vagy tényleg ennyire furcsa ez.
20/L
Nem undorító, sőt, én szeretném ha a párom is megenné az emberesebb kajákat. Az más kérdés, hogy a nőideál nem pacalt eszik sült hurkával, de mióta a csontsovány nők és a metroszexualitás dívik, én nem foglalkozom ilyenekkel :D
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!