Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti tényleg erre a 3 kategóriára osztályoztok minket férfiakat?
Nem, dehogy én legalábbis nem így kategorizálom a férfiakat, csak a net tele van hülyeségekkel, írták ezt mert egyebet nem tudtak
Lehet van ilyen nő, aki így osztályozza de én nem így
neeem. sot, az utolso 2 kategoriabol eleg keveset ismerek.
nemcsak a szingliket lehet osztalyozni hanem a parkapcsoaltban levoket is. a szinglik kozul szerintem sok olyan van aki nem tul helyes, de a legnagyobb problema megsem ez, hanem h teljesen gyamoltalan, nem kepes kezdemenyezesre, es idetlen fius temakba menekul amint meglat 1 lanyt.
bennem felötlött az a kérdés a cikk után meg ahogy láttam egy két női magazint hogy tényleg ennyi szemét kell a nőknek ?
már nem azért de ilyen cikkeket hogy lehet írni hogy gáz az ascendense szakíts vele? ez konkrétan a cosmóban volt...
meg most ez is, kíváncsi lennék hogy mennyi nő veszi be ezeket, én meg nem találok párt magamnak mert gáz az ascendensem XD
dehogyis ! ez de nagy marhaság!:S
nem 3 kategória van és slussz. ez nálunk lányoknál alapos kibeszélésen , rágódáson megy át mire megszületik milyen is az a pasi valójában, aztán csinál valami váratlant és az egész elemzés kezdődik előlről vagy nem. én már nem csinálok ilyet . olyan egy hapsi amilyen . lehet bulizós és visszahúzodó.meg otthonülő nőcsábász is .
Ez a cikk úgy hülyeség ahogy van. MInt az összes többi retardált női magazin cikke. Unatkozó háziasszonyoknak stb..
Eszembe sincs kategorizálni, főleg így.
28/N
Hát ez vicces. Mondjuk tény, hogy a pinavadászok léteznek és akadnak páran, de attól még nevetséges cikk, végig se olvastam :)
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!