Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álmomban szexeltem. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és mindig azt álmodom , hogy férfi vagyok.Lányokal és nőkel szeretkezek,legutóbb pedig kivertem magamnak.Pedig lány vagyok de mégis élvezem , hogy férfi vagyok és jó érzésel tölt el.Mitől van ez?2009. ápr. 6. 19:03
1/7 anonim válasza:
a kérdésre sajnos nem tudok válaszolni, de már velem is előfordult ez már, és én is szeretnék rá választ találni:P mindenesetre fura...
2/7 anonim válasza:
Én meg olyat szoktam álmodni hogy lány vagyok és simogatom magam.. érdekes.. szerintem valószínű hogy ez nem más mint kíváncsiság:)
3/7 anonim válasza:
fuuu basszus velem volt ilyen h férfi voltam engem is érdekellne h miert??:D:D
16/l
4/7 anonim válasza:
nekem lenne 1 tippem, szerintem azért mert kíváncsiak vagyunk arra, hogy a másik nem mit érez szex illetve maszturbálás közben... mert ugye azt mindenki tujda, hogy magának milyen:P de pl mi lányok elképzeljük, hogy a pasiknak milyen lehet:) tényleg fura, mert én is teljesen át tudtam "érezni" álmomban :D
5/7 anonim válasza:
Én csak 2szer álmodtam olyat, hogy farkam van, elsőre nagyon fura volt :D Az okát nem tudom, de érdekes élmény :)
6/7 anonim válasza:
a kérdésre a választ én sem tudom! Én ugy 16-17 éves koromig álmodtam ilyeneket, töbször is, én 11éves korom ota masztiztam, és ugy 13évesen vettem észre hogy a lányokat is megnézem egy ismerössel valo együttalvás alkalmával. 17évesen voltam együtt először lánnyal, azóta is vágyok rá alkalmanként(23vok most)! Mivel imádom a párom!bár neki ez a téma nem nagyon fekszik, de remélem nem vonja meg tőlem ezt a kis örömet alkalmanként majd. ugyanis évi 1-2 esettel beérem.
7/7 anonim válasza:
ja és nem más kedvéért teszem ezt! Csak és KIZÁROLAG a saját vágyam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!