Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom hogy bejövök-e a csajnak?
Figyelt kérdés
Pl msn-en mit kérdezne az akinek bejövök???
meg ha mondjuk buszon látok egy csajt vagy utcán miböl vehetem észre hogy tetszek neki?
2009. ápr. 6. 18:24
1/3 anonim válasza:
Gondolom sokat mosolyog rád, keresi a tekinteted... (persze nem azért mer van vmi nevetséges rajtad :D)
ha msnen, akkor érdeklődő és folyton visszakérdez
szerintem
2/3 anonim válasza:
Ne várj, hogy a nyakadba ugranak. Kezdeményezz sokat és majd sokaknak bejössz. Látod majd, hogy szívesen beszél e veled. Ilyen apróbb jelekből is pl. hogy nevet a gyengébb vicceiden is, feléd fordítja a lábfejét. (Nem pedig másfelé, jelezve tudat alatt, hogy menne el.)
3/3 anonim válasza:
Pontosítanék: azt a lábfejét fordítja feléd amelyiken nincs súly. Az emberek nem szoktak figyelni a lábfejükre, legfeljebb a kezükre, arcukra... szerencsére ;D.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!