Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/59 A kérdező kommentje:
csak véleményekre voltam kiváncsi
2011. júl. 28. 10:42
12/59 anonim válasza:
férfinak sovány, de a nők valamiért mind ilyenek akarnak lenni. kérdés, melyik nemnek akarsz tetszeni.
13/59 anonim válasza:
talán egy kicsit sovány,de semmiképp sem rossz.
14/59 Smartguy86 válasza:
10:41 - Erre utaltam a válaszomban is - kérdező egyszerűen hiú. Valószínűleg a stílusa kibírhatatlan. Szépnek szép, de senki nem lenne vele hosszabb ideig. Max. egy felszínes szexkapcsolatra vevők az ilyen lányokkal általában... Erre persze rátesz egy lapáttal az is, hogy a kérdező saját magát tekinti húspiaci terméknek, ha neki a külső tetszés ilyen fontos...
15/59 A kérdező kommentje:
senki nem lenne el velem hosszabb ideig?? hisz nem is ismersz -.-"
2011. júl. 28. 10:47
16/59 A kérdező kommentje:
es csak azert kerdeztem meg mert kivancsi voltam ki mit gondol...de ha mar ez is baj..biztos te tokeletes vagy :)
2011. júl. 28. 10:49
17/59 anonim válasza:
Szerintem jó az alakod!
Bár kicsit túl modell alkatod van!:D Egy egyszerűbb férfinak jobban tetszene ha lenne rajtad plusz 5 kiló!
De ígyis nagyon jó!
18/59 Smartguy86 válasza:
10:49 - Kérdező, nem én nem vagyok tökéletes, de nem is akarok az lenni. Míg egyesek mindenkinek meg akarnak felelni, mikor az lehetetlen. :)
19/59 A kérdező kommentje:
hat en sem akarok tokeletes lenni.
2011. júl. 28. 11:02
20/59 A kérdező kommentje:
10:59 koszi :)
2011. júl. 28. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!