Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lányok írását várom akit már ütöttek hasba vagy gyomron! Mennyi ideig fáj? Lány vagyok!
Azért kérdem mert a suliban lefogtak és elég erős kombokat bevittek a hasamba,gyomromba és elégé fáj!
Csak olyan irásokat várok amelyek komolyak.
Mindenképpen dokihoz. Lehet belső sérülés. Akár máj is. És feltétlenül számolj be a történtekről valakinek, mindent mondj el. Azt is, hogy kik voltak. Ez egy aljas, undorító dolog volt. Egy rendőrségi feljelentést is megérne.
Am nem kéne sokáig fájnia, de én fiú vagyok és engem nem nagyon vágtak még erősen hasba. Ha a májadat eltalálták, az elég súlyos is lehet.
Ráadásul többen mentek egy emberre és lefogták. Rohadt mocskos szemetek. Nehogy már megússzák. Legalább a kedvemért tegyél ellenük valamit.
Nem lenne kedved elmesélni, hogy történt? Esetleg privátban. Komolyan érdekelne. Meg az indítékok is, meg hogy hol meg minden.
20f
Egy lanynak? mijen féreg kepes erre?
en pl regen eleg nagy bunyos voltam es ha verekedesre kerlt a sor vagy tobben jttek es lefogtak csak feszitettem mindenhol kezembe hasamba es nem fajt egy utés se aztan ha meguntak szétkaptam mindenkit
szolj tanarnak,anyádnak
ha fiuk voltak battyadnak,vagy valami eros fiu baratodnak ez tapasztalat mert nekemis volt lyan hogy nekem szoltak elinteztem az arcokat es a csavo mar nemis panaszkodatt
nekem ha kaptam gyomorba sose fajt mert en gyurok ra es ha ugy alakul mndig feszitek
inkább Borsodi
én is itt lakik és tele cigánnyal ez a miskolc..
szégyen : (
Régen történt 14éves voltam!
Bp suliban pár évfolyam társ volt!
1-2 napig fájt, de nem lett komolyabb bajom!
Más lányal is volt már ilyen,h megverték?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!