Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen leakadtam; nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen leakadtam; nem tudom mit tehetnék még?

Figyelt kérdés

Egyszer már ki írtam a kérdést de nem a kérdésemre kaptam a válaszokat!

Akkor megpróbálom kérdezni máshogy kicsit.

A fiú egy évvel fiatalabb tőlem. De nagyon félénk.

Legalább is szerintem. Már próbáltam elhívni sétálni

filmezni; bulizni de mindig talál valami kifogást.

Viszont msn en mindig olyanokat ír hogy szeretne megismerni közelebbről

camozni szeretne velem hogy lásson.stb. most akkor mi van?

Tényleg lehet valaki ennyire félénk? Vagy most mire gondoljak

? Nekem nagyon kell ez a pasi :/ már több mint fél éve.. segitsetek..

Valami olyat mondjatok amit még nem próbáltam. Tehát buli filmezés

áthívásos próbálkozások már megtörténtek..

Köszönöm!

2011. júl. 26. 22:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Csöngess behozzá!

17/F

2011. júl. 26. 23:01
 2/5 AndiBandi93 ***** válasza:
100%
Nekem nagyon félénk barátom van, de még ő is képes volt a kedvemért átjönni egy számára idegen városba... Szerintem itt nem a félénkségével, hanem a lustaságával van a gond! Kérdezd meg tőle, hogy valóban akar-e téged, mert ha igen, akkor emelje meg már a koszos seggét, és menjen el veled valahova, ne csak a gép mögül csajozzon! Szerintem nem új randiötlet kell, hanem kérdezd meg a fentieket. :)
2011. júl. 26. 23:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak netről ismered, vagy élőben is? Ha netről, akkor bizony elképzelhető, hogy nem az akinek kiadja magát, és csak nem akar lebukni. Persze nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, de ez így gyanús.

Ha élőben, akkor is fura a helyzet...Egyetértek az előttem szólóval, ha tényleg akar, lépjen, ha pedig nem, akkor hagyd, így járt, nem tudja mit veszít! ;)

2011. júl. 26. 23:47
 4/5 A kérdező kommentje:
ismerem személyesen is. kb 1km re lakik tőlem.. biztos h ő.. de am meg nincs ami miatt lebuktathana valaki is :D na meg mint irtam camoztunk is. már ugyhogy nem is valaki más az ő nevében.. :/
2011. júl. 27. 01:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Jajj bocs.. h ő lebukni.. ok. félreolvastam igy hajnalba.. bocsi
2011. júl. 27. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!