Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Hogyan szoktatok masztizni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy kell de Ti, hogy szoktátok? Próbáltam a párnás módszert az nekem nem járt sikerrel, az ujjamal meg nem tudom, hogy is kéne?! Elmagyarázná valaki? És milyen a csikló orgazmus? És hogy kell? Köszi a válaszokat. [13/L]2011. júl. 26. 22:33
11/15 anonim válasza:
Én párszor kipróbáltam, de nem jött be.
Inkább a pasimtól várom el :)
13/15 anonim válasza:
Úgy KELL ahogy elvezed , én fiú vok és mondhatni " különc " mert én úgy vertem elõször mint ha a cigit fognam szal ugy esett jol nekem az jött be , ugy kell ahogy érzed
15/15 anonim válasza:
Az előttem levő comment előnek Xd nem szarozol öreg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!