Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetséges, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetséges, hogy egy 30 éves férfi hónapokig kerülget valakit, míg elmondja mit érez?

Figyelt kérdés

4 hónapja ismerek valakit, állandóan megkeres, beszélgetünk, de semmi több. Én szeretnék többet. El is mondtam mennyire kedvelem, de nem reagált rá különösebben, de még mindig a közelemben van. Egy suliba járunk, most nyár van,nincs suli, de ezidő alatt is megkeresett kétszer. Hogy mi újság velem? Ilyesmik..

Ha eddig nem kezdeményezett, már nem sok esélyem van rá, hogy fog, ugye? Eltelt 4 hónap..

Mit gondoltok?

2011. júl. 26. 17:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát pedig vagy vársz egy kicsit még rá, amíg lépni mer, vagy kénytelen leszel pizzázni, inni vele egy kicsit, esetleg csókot kezdmeényezni. De ha nem jössz be neki, akkor lehet megbántódsz. De jobb tudni gondolom, mint örök tudatlanságba élni, vagy még 2 évig reménykedni. De ahogy gondolod. Ha ezután hívni sem fog, akkor pedig egy szemét.
2011. júl. 26. 18:29
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, de félek attól, hogy ő barátként tekint rám. Bár ez nem valami észerrű dolog. Férfi-nő barátságok csak úgy nincsenek.
2011. júl. 26. 18:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Csak az a kérdés, hogy mennyire akarod megszerezni magadnak. Képes vagy-e bármilyen hülyeségre is akár. Engem egyszer sarokba(falhoz) szorított egy lány, finoman de határozottan megkérdezett, hogy elhívom-e randira vagy többet nem áll szóba velem! :) 180 magas vagyok, ő 160 és simán kivitelezte, úgyhogy ez sem lehet kifogás;-)
2011. júl. 26. 18:59
 14/16 A kérdező kommentje:

Mennyire akarom őt??? NAGYON-NAGYON.

VISZONT:

ha lerohannám, ami nem én vagyok, akkor megkaphatnám egy kalandra, egy estére. Nekem egy kapcsolatra kell. Kezdenek bennem komoly érzelmek kibontakozni vele kapcsolatban, így nem szeretném elszúrni. És egyébként is miért mutassak olyan figurát, ami nem is én vagyok?

2011. júl. 26. 20:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg tetszel neki, de megrekedt a mostani szinten es nem mer tovabblepni. Ha eltavolodsz tole egy kicsit, mondjuk egy hetre elerhetetlen vagy, talan segithe. De nagyon kell ezzel vigyazni, csak modjaval. Ez felkeltheti a hianyerzetet benne es lepesre sarkallja.
2011. júl. 27. 00:07
 16/16 anonim ***** válasza:

hát persze, hogy lehetséges, de mi jó van abban?

miért kell ahhoz 4 hónapot várni, hogy el tudja mondani. csak még nehezebb lesz elondani egyszer, de lehet el sem jut odáig, hogy elmondja

2011. júl. 27. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!