Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden pasi a szőkéket szereti?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi a szőkéket szereti?

Figyelt kérdés

a vörös nem csábítóbb az ilyen szín?

[link]

2011. júl. 26. 16:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
szőkésbarna hajam van,és sose festettem.,tapasztalat h a férfiak szőkéket nézik meg de a barnákkal járnak
2011. aug. 5. 12:46
 12/20 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem a nők azért festik a hajukat szőkére, mert kissebbségérzésük van és valamivel ki a karnak tűnni a tömegből. A szőkéket többen bámulják meg, mert harsányabbak. De szerintem egy festetlen, barna haj is lehet ugyanolyan szexi. Nem csak a hajtól függ, hanem a nő kisugárzásától.
2011. aug. 5. 12:53
 13/20 anonim ***** válasza:
79%
Én imádom a hosszú sötétebb vörös hajú zöldszemű csajokat :).
2011. aug. 5. 12:55
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én az összhatást nézem :D
2011. aug. 5. 13:04
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez a csaj akinek a képét linkelted, kopaszon is bejönne.

De a többségnek nem áll jól a vörös.

A szőke haj legnagyobb előnye: "világít" a sötétben.

34/F

2011. aug. 5. 13:27
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:53

én festett szőke vagyok, és nem azért mert kisebbségi érzésem van...ez hülyeség....Voltam már "gyári" barna, festett fekete és most szőke! Azért maradtam ennél mert ez jobban megy a szemem színéhez (nagyon világos kék) a barna meg a fekete túl "ijesztő" volt, és ez a szín jön be legjobban...!!

L21

2011. aug. 5. 13:29
 17/20 anonim ***** válasza:
82%

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:29

Ha a magabiztosságod a helyén lenne, nem festenéd a hajad. Meg amúgy nem sminkelnék magukat a nők, meg nem agatnának magukra méteres körmöket, stb. Szerintem a természetes a legszebb. Ha valakinek bejösz úgy, ahogy vagy akkor az csak jü lehet, ha meg nem önmagadért szeret valaki, hanem a "mű" hajadért, körmödért, bőrödért, akkor nincs miről beszélni:)

2011. aug. 5. 15:01
 18/20 anonim ***** válasza:
75%
A vörös sokkal csábítóbb a számomra. :)
2011. aug. 5. 16:08
 19/20 anonim ***** válasza:
82%
szerintem semmi nem a hajszíntő függ. ha valaki csúnya az szőkén is vörösen is csúnya.
2011. aug. 5. 17:44
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:01

13:29 vagyok...

ne ítélj meg úgy hogy nem ismersz és nem láttál még soha!!!

Az önbizalmammal nincs semmi gond és ennek nincs köze a hajszínemhez....Nem értem mi gáz abban ha valaki festett??? Tudod van az a "mondád" hogy mindenkinek olyan kell amilyen nem lehet...a göndörhajúak utálják a fürtjeiket és egyenest akarnak az egyenesen meg göndört..Én barna voltam nem szerettem, ez meg nagyon bejön és pont.

Am meg nem vagyok mű!!! Nincs műkörmöm, nincs póthajam, nem plázázok stb...A hajszínemen kívül önmagam vagyok amire büszke is vagyok!

Van párom (4 éve) vannak barátaim...szal a magabiztosság a helyén van...

Ne ítélj el másokat! Lehet hogy te sem vagy különb csak itt teszed az agyad....

L21

2011. aug. 6. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!