Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondja meg egy hozzáértő, vagy tapasztalt, hogy a férfiaknál HÁNY ÉVES KORIG nőhet a pénisz?
a kisfiam 16 éves, és rettenetesen kicsi neki, ezért jogosan komplexusai vannak, noha nagyon helyes, szép fiú.
Nem mer kapcsolatot kezdeményezni, és a lányok, akik próbálkoznak vele, nem tudják mire vélni, hogy STOP-ot mond!
Esetleg orvoshoz vigyem??

Megprobalok osszeszedni par hasznos tudnivalot, aztan majd a tobbiek kiegeszitik, vagy kijavitgatjak, ha szukseges:
1. Azt mondjak, hogy atlagosan 21 eves korig (de ez egyenenkent eltero lehet) fejlodik a szervezet, addig nohet a penisz is.
2. A lankadt es az erektalt peniszmeret kozott nincs semmilyen osszefugges: a lankadtan picike es vekony penisz (verpenisz) tobbszorosere is megnohet merev allapotban, mig a lankadtan is nagy es vastag penisz (huspenisz) nem, vagy csak alig novekszik az erekcio soran.
3. Az elozobol kovetkezik, hogy az oltozoben, zuhanyzoban torteno osszehasonlitgatasnak nem sok ertelme van.
4. Orvosi ertelemben veve az erektalt allapotaban a 7 cm-t meg nem halado peniszt mikropenisznek nevezik, es ilyen esetekben mar valoban akadhatnak gondok a szexualis eletben. Ilyenkor erdemes felkeresni egy urologust.
5. A legtobb hitelesnek mondhato kutatas, felmeres, tanulmany az atlagos peniszmeretet 13-16 cm koze helyezi, termeszetesen erektalt allapotban. Az atlagos atmero 3-4 cm.
6. Az un kispenisz-komplexusban szenvedok nagyon sokszor tevesen annyira kicsinek es/vagy vekonynak gondoljak a sajat peniszuket, hogy nem mernek szexualis kapcsolatot letesiteni, a szorongasaik es gatlasaik miatt meg az ismerkedesig sem jutnak el. Az ilyen eseteknek a hattereben legtobbszor a tajekozatlansag, onertekelesi zavarok, onbizalomhiany all.
7. Azzal hogy elismered, a fiadnak nagyon kicsi a penisze, erosited a gatlasait, kvazi igazolod, hogy az o meretevel csakis sikertelen lehet, tovabb rombolva ezzel a valoszinuleg amugy is csekely onbizalmat.
Ennyi jutott eszembe a temarol!
Hú, ez igazán kedves válasz tőletek, és bíztató. Ha tudná a fiam, hogy miket írkálok, azt hiszem szégyenében elsüllyedne.
Reménykedek, hogy így lesz...és nőni fog még neki.
az előző válaszolótól kérdezném:
Miért szeretnél megismerkedni a fiammal?
- várom a választ... ez gúny vagy komolyan gondoltad.
és indokold, ha lehet.
köszi
Kedves Smartguy86!
bármennyire hihetetlen én az anyukája vagyok.
Nyilván nem nézegetem a péniszét nap, mint nap, de kicsi volt neki, és az is maradt.. és már mióta 7-8-os nagyon szégyenli, tehát még meglesni sem igazán tudom, ha fürdik.
Bár nem is törekszem rá.
Én sosem mondtam neki, hogy kicsi, vagy mi lesz ezzel.. stb.
Nem gondolod,hogy rombolom az önbizalmát?
Ő tudja, hogy kicsi, és valóban az, én pedig azért érdeklődöm,hogy hátha hallok valami okosak , pasiktól, és tudok neki ajánlani valami ésszerű megoldást.
Nem tudom merev állapotban mekkora.. kb. 10 cm.. nem fogalmam sincs, nem mértem meg. Ettől konzervativabb az életszemléletem, még ha a fiamról van szó akkor is.

nem az a kérdés, jó fej vagy sem.. Épp itt a baj, hogy extra a fiú..
192 cm magas, izmos, és nagyon-nagyon jóképű..
A méret a gond, ez okozza neki a gátlásokat.
Te egyébként ffi vagy nő vagy???? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!