Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy 20 éves srác vagyok és még csókolózni sem tudok. Azon gondolkodtam hogy megfizetek 1 prostit aki segít nekem tapasztalódni. Előtte elviszem tesztre hogy biztosan tudjam hogy nincs semmi baja. Szerintetek mit tegyek?
Nem tudom te milyen bordélyházakba jársz ha azt állíod h nem fog belemenni. :)
Eleve olyan helyre kell menni ahol havonta csináltatnak a lányokkal tesztet. ugyanis egy normális helyen lehet kérni. de jobb lenne ha nem paráznád túl és próbálkoznál annál a lánynál aki tetszik. előfordulhat h csalódsz, de ilyen az élet. ha meg sem próbálod nem is lesz semmi. ha esetleg meg nem sikerülne akkor is ott lesz még a prosti lehetősége.
Háznál fogadó callgirl prostik teljesen rendben vannak. É nsem voltam még szerelmes, 26 pali vagyok, és most viszont igen. De előtte ki akarom próbálni magam szexben. Jól jársz ha elmész prostihoz, ott bejárathatod magad ilyen téren. Egyébként nője válogatja, ha nagyarcú kevésbé kedves féle a lány, akkor gátlásokkal szextapasztalat nélkül ne menj neki, mert a pofádba röhög, aztán nem győzheted kivágni. Egy aranyos, rendes lány meg olyan,hogy tolerálja, segít,hogy jobb legyél, nem nagyképűsködik. De ezt simán lehet látni egy két gesztusból, hallod, látod hogy milyen ,vagy ha első randin is túlvagy, látod,hogy rendes lány-e, és akkor az van,hogy ha nem,akkor elküldöd a halál farkára, ha aranyos, akkor meg meg kell neki mondani,hogy nem sokat smároltam, és legyen szives tolerálni ezt, biztos ,hogy nem fog kiakadni. Onnattól meg már úgyis megy tovább a dolog a boldogság felé.
Tudni kell kiismerni,tudni kell szelektálni, hiába tetszik külsőre őrülten egy lány, ha egy teljesítménymérős patkány lakozik odabenn az elmélyében, az ilyennél a keveset szexelt fickók nem aratnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!