Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz lenne ha kitömném a melltartóm zoknival? Nagyon kicsik amelleim.
Mennyi idős vagy?
Nagyon gáz lenne! Meg se forduljon a fejedben ,szerinted hogy nézne ki, ha véletlen elcsúszik? Egésznap igazgatnod kell. Az egyik lány az osztályomban tömi és nagyon gáz, annyira természetellenes. Nekem is kicsik voltak 14 éves koromban a többiekéhez képest, mégsem tömtem ki, azóta eltelt egy év és ha mindenkit nem is, de sokakat túlszárnyaltam a melleim méretével. Fogadd el, olyannak amilyen, néha ez elég nagy harc, de próbáld meg és ne akarj pushup-os lóf*szokat hordani, mert csak becsapod a környezetedet és önmagadat is. 15/L
nemááár, ez nagyon gáz :/
én 17 éves koromig olyan lapos voltam, mint egy fiú.
persze, h sz.r volt, de elfogadtam, hogy ez van.
még melltartót se kaptam és gondoltam, ha így marad, felnőttként még megcsináltathatom.
aztán kaptam 17 évesen fogamzásgátlót és nem tudom, hogy attól-e, de 2-3 hónap alatt megnőtt 80B-re a mellem.
azóta elégedett vagyok.
ne tömd, ne hazudj magadnak, és másoknak.
még simán megnőhet a tied is.
az enyém is elég későn nőtt meg (hozzáteszem, nem híztam, mindig csontos voltam/vagyok), tehát ilyen is van, még simán nőhet a tied is.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!