Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy és kifelé álló fogakkal is lehet szopni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretném már kipróbálni de nem tudom hogy nem fájna- e a fiúnak? Az a legnagyobb baj hogy nem tudom tőle becsukni a számat se. Akartam volna fogszabályzót de nem engedhetjük meg magunknak:( Nektek mi a véleményetek?
17/L
2011. júl. 25. 15:30
1/11 anonim válasza:
Fogalmazhatnál kulturáltabban is, elég nagy szégyen, hogy lány létedre így beszélsz... Egyébként szerintem problémás lehet megoldani de talán ha kicsit nőiesebb volnál, lehet, hogy a fogaid mérete és elhelyezkedése hanyagolható lenne ... :-) (szopás helyett pl. orális szex, avagy szájjal való kielégítés...)
2/11 anonim válasza:
Első, de bunkó vaaagy! (de igazad van, trololol)
Keress munkát, akár nyári munkát, és abból vegyél magadnak. Ha merőlegesen áll, azzal max. ha szemből támadsz, az fájhat. Ha nem érzed, hogy a fogaddal nyomnád, akkor nem lesz baj. Meghát, van aki szereti...
3/11 LuvyaNova válasza:
Legfeljebb csak maradandó sérüléseket fogsz okozni, és le kell vágni a fiú hímvesszőjét :/ Amúgy semmi extra, nekem a jobbherémet távolították el egy ilyen eset miatt, de ígyis lehet élni ..
5/11 anonim válasza:
Szerintem neki se állj csak leégetnéd magad...
6/11 anonim válasza:
szerintem fordulj szexuálpszichológushoz
7/11 anonim válasza:
elsőő te hülye vagy,?????????????????
8/11 anonim válasza:
Ám akkor ez idáig miért nem dolgoztál hogy legyen pénzed fogszabályzóra ?? Ezt nem értem... Amugy van barátod?
9/11 anonim válasza:
Nehogy megprobáld még meghámozod!
10/11 anonim válasza:
hol laksz? küldj képet és megmondom, hogy kipróbálhatod-e :D
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!