Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan pasi aki kedves, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi aki kedves, de nem visszahúzódó?

Figyelt kérdés

Akiket ismerek pasikat és kedvesek,nem lusták,megértőek, azok többsége olyan mulya.

Viszont aki laza, lehet néha kedves és megértő,de többnyire a férfi büszkeség vezérli és inkább azon az elven van, h. a nő csináljon mindent ő max besegít ha van kedve.Vagy van a rosszabb aki mindenben lusta és csak kiszolgáltatja magát. De olyat nem ismerek aki átmenet lenne,laza is és közben híve a munkamegosztásban és elviseli a női dolgokat.

2011. júl. 25. 11:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem utoljara Jezus volt ilyen!

Aztan latod, a fene nagy kedvessegnek, emberbarati szeretetnek es tiszteletnek mi lett a vege...

2011. júl. 25. 12:02
 12/17 anonim ***** válasza:
Van. De majdnem 30 voltam, mire sikerült egyet találnom. :)
2011. júl. 25. 12:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem leszek sose kedves, mégis mindig lesz csajom. Előbb utóbb te is találsz valaki lazát, aki elcsábít annak ellenére, hogy nem főz-mos rád ;)
2011. júl. 25. 13:32
 14/17 anonim ***** válasza:

lehet hogy nekünk nőnek be kellene vezetni a kétférjűséget? Az egyik a kedves ámde visszafogott és a másik férj a laza és vagány de pofázós?:D

És beosztjuk h melyik jobb a munkában és melyik jobb az ágyban:DDD

Hehehe

2011. júl. 25. 13:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem a kedvesebb mulyábbak jönnek be, de azt nem szeretem amiért azon háborognak, hogy mert ők a "jófiúk", ezért nem kellenek egy nőnek sem....dehogyis.... persze arról nem beszélnek, hogy nem mennek oda soha egy lányhoz se, még akkor sem ha a csaj már tényleg olajat csorgat maga után!
2011. júl. 25. 13:53
 16/17 anonim ***** válasza:

ma 13:51

Bocs, ezt le kell írnom! Először hirtelen kétférjűség helyett kétfejűséget olvastam és már el is képzeltem egy kétfejű pasit. XDDDDDD

2011. júl. 25. 13:56
 17/17 A kérdező kommentje:
Lehet túl válogatós vagyok,de pl. a jelenlegi párom ha nem lenne olyan lusta és sértődékeny akkor majdnem tökéletse lenne,persze így is lennének nézeteltérések,de az bele fér.Az a baj, h. az első barátom pl. nagyon kedves volt,megértő és bármit megtett volna értem,csak túől unalmas volt és nem voltak azonosak az érdeklődési köreink, a jelenlegi meg hasonlít rám,szóval sok mindenben egy hullámhosszon vagyunk,csak ő olyan mint egy nagy gyereke aki szereti ha elé tesznek mindent.
2011. júl. 25. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!