Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinos fiatal nő szexuálpszichológusnak? (bővebben lent)
Ebben van valami szerintem!
Nekem peldaul gondjaim vannak a peniszmeretem elfogadasaval es ezen keresztul az onertekelesemmel es onbizalmammal, es biztos vagyok benne, hogy ha ezt egy noi szexualpszichologussal kene megbeszelnem, baromira zavarban lennek es nem hiszem, hogy meg tudnek nyilni, ha meg meg kifejezetten csinos is, akkor plane.... En biztos, hogy inkabb ferfit valasztanek!
Ettol fuggetlenul azert azt mondom, hogy nyugodtan folytasd a tanulast, a megjelenesed es a kulso adottsagaid nem jelenthetnek abban hatranyt, hogy kesobb dolgozni tudj a szakmaban, hisz nemcsak maganprakszisban dolgozhatsz, hanem intezmenyi keretek kozott is, ahol gondolom fix fizetes mellett folyamatosan lenne munkad.
Ha meg ugyes vagy es jo is a szakmaban es tenyleg kiemelkedoen csinos, akkor akar levalthatod Tari Annamariat es a tobbieket, es teged hivnak majd mindig a tv-musorokba, ha ilyen jellegu temarol van szo!
De rem a tapasztalatod is meg van hozzá:D
Viccet félre téve, szerintem egy szp-nél alap:D
Én jártam pszichologushoz, (szexuálpszichologushoz), aki nő volt. Úgy ajánlották, először kicsit fura volt, de aztán megszoktam. Szerintem nem azzal van a gond hogy csinos/szép vagy, hanem már önmagában az hogy nő.
Ha szeretnél egy bonyolult esetet, akkor én az vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!