Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb fenék tágító módszer?
Figyelt kérdés
első anális közösüléshez szükséges.2011. júl. 23. 23:44
11/16 anonim válasza:
én mindig a feszítővasat használtam
13/16 fenui válasza:
Na a sok szargurigázás után jöjjön a használati utasítás. Akár hosszútávra rendezkedsz be, akár egyre, mindenképp el kell kezdeni a felkészülést legalább két héttel előtte. olyan időben/helyen/alkalommal, amikor ellazulsz és egyedül vagy (pl zuhany alatt) masszírozd az ánuszod és környezetét, úgy hogy jólessen. az első két- három alkalommal csak ezt csináld! utána vedd elő a kisujjadat, vágd le a körmödet(!!!), majd NAGYON LASSAN próbáld feldugni magadnak. nagyon fontos, hogy csak annyit csinálj, ami jólesik!! és mindig használj síkosítást. ha kihúzod, akkor is NAGYON LASSAN tedd, mert ha hirtelen húzod ki, FÁJNI FOG! ha a kisujj okés, jöhet a mutatóujj, majd a középső ujj, utána (több idő lesz közte) két ujj. anál előtt mindenképp menj el vécére, használjatok óvszert és VEGYÉL SÍKOSÍTÓT! és mindent csak addig csináljatok, amíg jólesik. és SOHA ne álljatok neki részegen!
14/16 anonim válasza:
hát én egyszer próbáltam ki egy üveg vízzel...:333
de én még egyszer nem fogom.. nem olyan mint a szex.. SZAR Érzés!!!
15/16 anonim válasza:
Nekem jó hosszú nyelvem van.
Én bizony azzal szoktam a nők fenekét tágítani :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!