Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor nyelves csok van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor nyelves csok van, mennyire nyitom ki a számat és mennyire nagyon forditom el a fejemet?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 4. 15:49
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
ezt neten keresztül lehetetlen elmondani...ha itt az idő tudod mit kell csinálnod:)
2009. ápr. 4. 15:54
 2/8 A kérdező kommentje:
de kb!!hogy eppen kiferjen a nyelvem,vagy jobban??es szukseges elforditani a fejemet??
2009. ápr. 4. 15:56
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

Tátsad akkorára a szádat, mint a fogorvosnál (nagyra ÁÁÁ! még nagyobbra!!)

a fejed meg döntsd 24 fokos enyhe szögben Nyugat felé.

2009. ápr. 4. 15:58
 4/8 anonim ***** válasza:
66%

Ne filózz ezen.

Nyisd ki a szád egy picsit jobban, mint amekkora a nyelved (vagy az övé) - a fejed meg úgy fordítsd, hogy nagyjából szemben legyetek. De itt nem kell mikrométerrel mérni: az érzésekre figyelj, és élvezd!

2009. ápr. 4. 16:21
 5/8 A kérdező kommentje:
teljesen kinyujtom a nyelvem?ja,es fiu vagyok
2009. ápr. 4. 16:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nézzél videokat,filmeket vagy figyeld meg élőben, hogy hogy csinálják.Hány éves vagy???????????
2009. ápr. 4. 16:59
 7/8 A kérdező kommentje:
14
2009. ápr. 4. 17:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne akkorára nyisd a szád, hogy pont a nyelved kiférjen, hisz azon kívül, hogy a te nyelved az ő szájába köt ki, a partnered nyelve a tiedben landol, tehát nagy á!Csak annyira kell eldönteni a fejed, hogy a két orr egymás mellett feküdjön, vagy egy kicsit jobban, de hidd el ahogy csinálod, érezni fogod! Én is paráztam, és az leső gusztustalan volt pár barátnőm elmondása szerint, de nem az! Hajrá!

L/15

2009. ápr. 5. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!