Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők. Nektek tényleg nagyon sokat számít a párválasztásnál, hogy egy srácnak szép e a szeme vagy nem?
Számomra egy lehengerlő tekintet nagyon sokat jelent, igen. Sokkal több információt hordoz, mint egy kidolgozott bicepsz :D Lehetne valakinek Schwarzenegger-teste, ha a tekintetéből örök sötétség köszön vissza :) Különösen a világos színű szem a zsánerem, de ez persze nem kizárólagos.
22/L
Szia! Én például mindig azt mondom, hogy nekem a barna szemű fiúk tetszenek. De igazából mindegy, tényleg az összhatás a lényeg. Nektek is mindegy, hogy egy gyönyörű arcú, csinos nőnek milyen a szeme, nem? :)
Én is szívesen megnézném a szemed : )
L
"Nektek is mindegy, hogy egy gyönyörű arcú, csinos nőnek milyen a szeme, nem? :) "
Pontosan!:)
Nem mindenkinek egyértelmű ez a gyönyörű arc mindegy a szem. pl van 2 barátnőm. az egyik kék, a másik barna szemű. mindketten nagyon szépek. méretek kb azonosak. a barna szemű csajjal viszont sokkal többen kezdenek ki.
én személy szerint a világos szemet részesítem előnyben, de sok függ az illető személyiségén is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!