Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom h tetszek neki? Milyen jeleket adhat le?
Figyelt kérdés
van egy lány az osztályba akivel összeszeretnék jönni
19f
2011. júl. 23. 11:45
1/7 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint az osztálytársakkal nem jó járni, de te döntésed.
Amúgy milyen a csaj jellemre, rámenős, nagyszájú, kényes, csendes, visszahúzódó? Sokat számít a jelleme, mindegyikre másként kell mászni? Persze van pár alap dolog.
Írjál és segítek!
2/7 anonim válasza:
nem szemezett még veled a csaj? mosolygott rád, próbált veled beszélgetést kezdeményezni? első vagyok
3/7 A kérdező kommentje:
okos úgy értem kitűnő volt egész életében közben nem nyal a tanárnak az a csendesebb típus , jár focizni am meg jóban vagyunk és már szemeztünk is
2011. júl. 23. 12:10
4/7 A kérdező kommentje:
ja és igen azé egy kicsit viszahuzodó
2011. júl. 23. 12:12
5/7 A kérdező kommentje:
meg h osztálytársak közt nem az a kibeszélem a háta mögött
típus
2011. júl. 23. 12:13
6/7 anonim válasza:
Hát ha olyan közvetlen a viszonyotok, akkor egyszerűen kérdezd meg tőle! "Mi a véleményed rólam? Szerinted helyes vagyok?"
Milyen jeleket adhat le? Morse jeleket: IGEN: .. --. . -. NEM: -. . --
Vagy nemzetközi látjelekkel is válaszolhat: IGEN: Y NEM: N
7/7 anonim válasza:
szerintem kérdezd meg tőle hogy leszopná-e a farkadat. ha igen akkor tetszel neki, ha nem akkor 19éves létedre kezdj el más lányokkal próbálkozni hogy megismerd az ellenkező nemet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!